Kaland a strandon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#28 Andreas6 2017. 11. 5. vasárnap 06:11
A megszokott, magas színvonalú írás. Jó volt olvasni.
#27 Arletta 2003. 02. 27. csütörtök 21:58
Kedves látogatók, olvasók!

Mivel megjelent a folytatás, címe "A kolléganő", a jövőben a fóromuzást ott folytatom!

Arletta
#26 Arletta 2003. 02. 21. péntek 08:44
Kedves klingonbundi!
Természetesen (és mint láthatod) állandóan figyelem a fórumot, és igyekszem minden hozzászólásra érdemben reagálni. Persze ha van mire, mert a két-háromszavasokra ugye...
Én elég határozott, céltudatos egyéniség vagyok, sosem engedtem, hogy mások véleménye, vélekedése irányítson. Tanácsot természetesen az arra érdemes emberektől mindig elfogadok, de annak van egy fontos ismertetője: én kérem! Kéretlen tanácsokra, ötletekre a lehető legritkábban figyelek és adok. Úgyhogy nem kell félned, mindig önmagam voltam, vagyok és leszek. És szerencsére minden értelemben ritkán szorulok támogatásra, sőt, inkább én szoktam mások támasza lenni, elsősorban persze lelki értelemben, bár olykor anyagilag is. Ettől függetlenül igazad van, jó érzés, hogy tudom, van valaki, aki mellettem-mögöttem áll, ha netán mégis szükségem lenne rá. És van.
Szerintem semmi "égő" nincs abban, amit írtál. És jól tetted, hogy ide írtad, mert "oda" már nem látom sok értelmét, hogy írjak.

Arletta
#25 klingonbundi 2003. 02. 20. csütörtök 19:13
Szia Arletta!
remélem még nézed a hozzászólásokat!azt akarom mondani hogy ne hagyd soha hogy olyan irányban befolyásoljon a környezeted hogy ne önmagad legyél.én így jártam úgyhogy remélem te nem fogsz, főleg ha van melletted valaki akiben bízhatsz!lehet hogy égő amit írtam de nem érdekel.ja és ezt a másik történeted fóruma miatt írtam.Na szia.
#24 Arletta 2003. 02. 11. kedd 21:43
Kedves Blue LEader!
Kösz az elismerést. Hogy milyen lesz a többi, majd kiderül. Remélem, azért az előzményt is elolvastad, meg az ottani fórumon is átrágtad magad. Időigényes, de érdemes.

Kedves LILiom!
Neked is kösz. Egyet olvashattál, ennek az előzményét. És ezek valóban az én történeteim, vagy ha úgy tetszik, röpke betekintések az életem néhány pillanatába. Nem a legjelentősebbekbe, de a leginkább ideillőkbe. Pont ezért szakítok időt arra, hogy a fórum megjegyzéseire válaszoljak; no meg abban a reményben, hogy aki írt ide valamit, az visszajön megnézni, mit válaszoltam neki... esetleg megint elolvassa, és felfedezi azokat a részeket is, amelyek előszörre mint "körítést" átugrott. Mert ezek sokszor fontosabbak, mint az a "lényeg", amiért ide írtam meg.

Arletta
#23 LILiom 2003. 02. 11. kedd 19:41
Szia Arletta!!

Jó a történeted,ha jól emléxem már olvastam tőled mást is az is tetszett...
és ami legjobban teccik az egészben:szinte te vagy az 1etlen író itt aki foglalkozik megírás után is a történetével....mert van aki leírja és utána meg...hmm...szépen fejezzem ki magam...felé se néz...
De ez lehet,h azért,mert ez télleg a te történeted és nem kitaláció,nem másolat...na mind!!

GRATULA!! :))
#22 Blue LEader 2003. 02. 10. hétfő 23:38
A novella jó A cikk a nyalásról nagyon king több ilyet még Thx a Kék Vezér
#21 Arletta 2003. 02. 8. szombat 14:17
Kedves SAS70!
Nem nagyon nézem a pontokat, nem különösebben érdekel. Most a hozzászólásodat olvasva megnéztem, és azért meglepődtem. Nem hiszem, hogy ilyen rossz lenne. Valószínűleg inkább arról lehet szó, hogy nem tetszik egyeseknek az, hogy nem egyből az ágyban kezdődik. De ez szerintem inkább róluk bizonyítvány.
Ami a kérdésedet illeti, van rá egy rövid meg egy hosszú válaszom. Most csak a rövidet írom le: nem.
A viccet, ha nem is pont így. de már ismertem. Azért kösz.

Kedves Denzel!
Akkor maradjunk ennyiben! Azért kösz, hogy a jövőben is olvasni fogsz.

Kedves Betty!
Köszönöm a dícséretet. Amit az érzelmi oldalról írsz, abban természetesen sok igazság van. És a hosszútávú kapcsolataimban (Ancsival is, amit már olvashattál, meg a többiben is, amit majd -- remélem -- a jövőben olvashatsz majd) mindig ott volt. Az ilyen egyszeri, alkalmi szex az más. Az tényleg csak a szexről szól, érzelmek nélkül, egyszerűen egy biológiai-fiziológiai szükséglet kielégítéséről. És sok sikert a nyáron!

Arletta
#20 Betty 2003. 02. 7. péntek 22:13
2003.02.07. Drága Évi Arletta!
Írásoddal lenyűgöztél, felizgattál...
Remek a cselekmény bonyolításod és remek a stílusod is!!
Szinte semmi nem maradt ki belőle, ám én valamit mégis hiányolok...
Kicsivel több érzelmet vihettél volna bele, legalábbis számomra
rettenetesen fontos a kapcsolataimban az érzelmi egymásrahangolódás!!
Azért persze megértelek téged is...
Itt van, váratlanul felbukkan ez a kívánatos lány, Mari, a maga lenyűgöző
kíváncsiságával és ígéretes tapasztalatlanságával...
És itt vagy te, tele az Ancsival történt finom szeretkezéseitek boldog élményeivel, amit viszont már két hónapja csak a saját ujjaiddal és fantáziálásod segítségével élhetsz meg újra... :-(
És ekkor jön ez a lány, egy csodás nyalakodás ígéretét villantva eléd :-)
Lány legyen a talpán, akit ebben a helyzetben nem a vágyai sodorják magukkal...
Várom a nyarat, és nagyon várom, hogy számomra is elhozza az én "Marimat"...
#19 Denzel 2003. 02. 7. péntek 20:23
Kedves Arletta!

Nem ketelkedem benne, hogy nem tanitasi cel vezerel a tortenetek megirasakor, sot nem is firtattam, de nem is erdekel, hogy ki miert ir. Persze biztosan tevedek, meghozza jo nagyot.
Ezen felul "recept" jellegu tortenetekre sem szamitottam, sot kimondottan nem szeretem tobb okbol sem oket. Azt pedig kimondottan sajnalom, hogy az altalam felsoroltakkal nem fogok talalkozni az irasaidban.
Az olvasast pedig sosem kotottem szerzohoz, igy valoszinu el fogom olvasni oket, mint az eddigi novellakat is.
#18 SAS70 2003. 02. 7. péntek 17:41
Arletta, meglepődtem a pontokon, valaki, valakik nagyon nem csípnek itt. Én is úgy gondolom, ahogy remélem te is, hogy nem kell vele foglalkozni, csak nem szeretem ha valakinek az okoz örömöt, hogy megpróbál "lenyomni" másokat. Kurvára nem csípem az ilyet és bassza a csőröm!!!
Niki, azt hiszem helyes ha hallgatsz Arlettára!
Arletta, kérdezni akartam, lehet már pedzegettem a témát, te a férfiaktól egyáltalán nem "kaptál" érzelmeket, volt olyan fiú aki szerelmes volt beléd és mondjuk miután tudtad, hogy a saját nemedhez vonzódsz ezt miként élted meg?
Ja a kérdezősködésem ről egy vicc jut eszembe:
A kis indián kérdezi az apjától?
-A nővéremet miért hívják Sebespataknak?
-Mert a sebes patak partján fogant.
-A bátyámat miért hívják Szökkenő szarvasnak?
-Mert amikor fogant éppen egy szarvas szökkent el.
-És a ....
-Te Lukasgumi, miért kérdezősködsz?
#17 Arletta 2003. 02. 7. péntek 10:24
Kedves Nagy Niki!
Köszönöm, hogy jónak találtad. Nem mondom, hogy próbáld ki, azt sem, hogy ne; csak annyit, hogy ha próbálod, akkor ne strandon, kabinban csináld. Hidd el, ha nem vagy gyakorlott leszbikus, akkor egy ilyen helyszín és mód nem nyújthatja azt az örömet, amit egyébként egy másik nő tud adni. Persze ha te is leszbi vagy, és csak a helyszínre utal a kipróbálás, akkor azt mondom, rajta! Csak keress olyan strandot és kabint, ahol nem zavartok másokat, és más sem zavarhat titeket. Nem mondom, hogy pont Sz.-be gyere-gyertek (főleg mert mást nem is árulok el a városról!), de biztos van máshol is ilyen lehetőség.

Arletta
#16 Arletta 2003. 02. 7. péntek 10:17
Kedves Denzel!
Nagy tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy azért írok le bizonyos dolgokat az életemből, hogy abból tanulhass akár te, akár más. Ha netán mégis sikerül, az csak plusz. Úgyhogy sajnálom, de nem számíthatsz ilyen célú és tartalmú "szösszenetekre". Ettől függetlenül örülök, ha a továbbiakat is elolvasod majd; egy már ott van Törté-Netnél, egy pedig a gépemen várja, hogy elküldjem (de majd csak akkor fogom, ha már fent van és olvasható a következő). És már nagyjából tudom, miről fog szólni az azt követő kettő. Egyet azért elárulok: egy hosszú kapcsolatról szólót (részletesen kiemelve belőle egy vagy két epizódot) mindig egy alkalmi esemény követ majd és fordítva. Persze csak akkor, ha sikerül olyan színvonalon megírnom, hogy Törté-Net érdemesnek találja feltenni. A teljes "sorozat" minden bizonnyal vagy 7, vagy 9 történet lesz, ugyanis azt még nem döntöttem el, hogy a mostani, "élő" kapcsolatomról írjak-e.

Arletta
#15 Nagy Niki 2003. 02. 7. péntek 10:09
jó volt történet.
#14 Nagy Niki 2003. 02. 7. péntek 10:07
jó volt a történet.majd én is kipróbálom.
#13 Denzel 2003. 02. 6. csütörtök 14:06
Kedves Arletta!

Nem csodalom, hogy egy no (hm, csakis olyan no, aki gyakorolja:) ) jobban tudja az "ilyesmit", en csak celzasnak irtam, hogy esetleg a kovetkezo tortenetekben is talalunk majd hasonlo szosszeneteket, amit a hozzam hasonlo por ferfiak megfogadva oralis fegyvertarunkat gyarapithatjuk.
Gondolok itt:
-pozicio otletre (pl a csiklot hosszanti iranyban az ajkak kozze szivva, es ugy ostorozva)
-kez erintese nelkuli oralis szexre
-G pontos, esetleg A pontos technikak
-vibrator (kisebb/nagyobb, vibracios/dildo stb) hasznalati trukkok
-egyebek (pezsgo, jegkocka, gyumolcs ...)

Szamithatunk ilyen "temaju" tortenetekre esetleg? Mert ugye el nem tanulhatom toled, csak ha megirod :-)

Denzel
#12 Arletta 2003. 02. 6. csütörtök 08:52
Kedves Madafaka!
Sajnálom. De azért rád is vonatkozik, amit Endoplazma megjegyzésére válaszoltam.

Arletta
#11 Madafaka 2003. 02. 4. kedd 23:13
Hat, Trender velemeny elso olvasatra furcanak tunt, de nekem sem sikerult elolvasni, meg a kvazi rovidebb verziot sem
#10 Arletta 2003. 02. 4. kedd 21:49
Kedves Machine!
Köszönöm. De talán csak attól tűnik hosszúnak, hogy látszik mindkét verzió. Talán majd változik a helyzet, legalábbis Törté-Net megígérte, hogy később csak az fog látszani, amelyiket akarod.

Kedves SAS70!
Igen, elég meleg volt, de nem attól izzadtunk, elhiheted. Ami a telefonszámot, címet illeti: én olyan partnertől, aki ennyire hangsúlyozottan egyszeri, sosem kérek. (És nem is adok.)
A pontokat köszönöm. Kedvem van, már megírtam a folytatást.

Kedves Denzel!
Ne csodáld, hogy egy nő jobban tudja az ilyesmit. És igen, forgatni kell, simogatni vele.
Mari külön piros pontját helyette is köszönöm.

Arletta
#9 Denzel 2003. 02. 4. kedd 16:58
Csak gratulalni tudok hozza, ebben sokkal jobban benne van mire van szuksege egy nonek oralisan, mint a "Tanulj meg puncit nyalni" -> Az ujjunkal belulrol simogatni kell a puncit, nem ki-be huzogatva baszni.
Ezen kivul piros pont Marinak, gyorsabban tanult mint en :)