A+ A-

Hazafelé

Hazafelé tartottunk a tengerpartról, ahol nyaralni voltunk a feleségemmel. Nem indultunk korán, csak reggeli után, így esteledett mikor még messze járva a határtól a hegyek közé értünk. Egy autó ált az út szélén bekapcsolt elakadásjelzőkkel, és mellette egy fiatal lány volt. Félrehúzódtam és megálltam. Amikor kiszálltunk az autónkból és odamentünk megkérdezni, hogy segíthetünk - e, hirtelen két férfi fogott közre bennünket, és azt láttuk, hogy a harmadik éppen beszáll az autónkba. Minket betuszkoltak az idegen kocsiba és máris indultunk. Hamarosan egy erdei földútra tértünk, és egy faházhoz hajtottunk. Ott szó nélkül bevezettek minket egy szobába, ahol már vért ránk a harmadik férfi.
Ekkor szólaltak meg először és közölték, ha viszont akarjuk látni az autónkat, szót kell nekik fogadnunk. Engem gyorsan egy székhez kötöztek, a feleségemet pedig felszólították, hogy vetkőzzön le. Mivel nem akarta megtenni, ketten lefogták, míg a harmadik - a rúgkapálás ellenére - gyorsan és rutinosan megszabadította a ruhájától. Éva hiába tiltakozott, csak azt érte el, hogy egy hatalmas pofont kapott.
- Figyelj te ribanc - mondta az egyik - vagy azt teszed, amit mondunk és akkor nem fog fájni, vagy úgy csináljuk, hogy csak nekünk legyen jó.
Mikor Éva a könnyeit nyelve bólintott a lány odalépett hozzá és egy székhez vezette. Leültette úgy, hogy közben a lábait széles terpeszbe kellett tennie, majd borotvát és habot vett elő. Bekente a punciját, majd leborotválta csupaszra. Mikor végzett kivezette a szobából, és csak később tudtam meg, hogy elvitte fürdeni.
Miután visszajöttek a szoba közepére állították és kezét a plafonról lelógó kötelekkel megkötötték, a lábait pedig terpeszbe állva a padlón lévő kampókhoz kötözték. Ott állt a szoba közepén kifeszítve.
Az ismeretlen férfiak körbejárták, és végigtapogatva mustrálgatták. A lány sem maradt tétlen, Ő is kivette a részét a tapogatásból. Miután feltérképezték minden porcikáját, eloldozták, és az ágyhoz vitték. Úgy kellett hanyattfeküdnie, hogy a kezét és a lábát szét kellett tárni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 03. 23. vasárnap 11:26
Elég jó.
#6 genius33 2012. 10. 10. szerda 08:03
Király! nyes
#5 Inkheart 2012. 09. 22. szombat 08:37
A történet jó, a megfogalmazáson lenne mit csiszolni. Teljesen olyan érzésem volt olvasás közben, mintha az író közben személyiséget változtatott volna. Az írás közepe egy kissé közönségesre sikerült a többihez képest.
#4 godfather 2002. 11. 27. szerda 23:55
Nagyon jo a tortenet!!!!
Es ez komoly.
Folytasd!!!
#3 k.oo.lk 2002. 08. 29. csütörtök 22:00
Sajnalom azt a not akivel ez tortent. ES Szerintem az nem ribanc
#2 Jedi 2002. 06. 19. szerda 15:46
Örülök, hogy viszonylag jó pontszámot kapott az első írásom.

Kár, hogy aki szavazott nem írta le a véleményét is.

Remélem a többiek ezután megteszik, mert kíváncsi vagyok rá.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?