A+ A-

Hazafelé

Hazafelé tartottunk a tengerpartról, ahol nyaralni voltunk a feleségemmel. Nem indultunk korán, csak reggeli után, így esteledett mikor még messze járva a határtól a hegyek közé értünk. Egy autó ált az út szélén bekapcsolt elakadásjelzőkkel, és mellette egy fiatal lány volt. Félrehúzódtam és megálltam. Amikor kiszálltunk az autónkból és odamentünk megkérdezni, hogy segíthetünk - e, hirtelen két férfi fogott közre bennünket, és azt láttuk, hogy a harmadik éppen beszáll az autónkba. Minket betuszkoltak az idegen kocsiba és máris indultunk. Hamarosan egy erdei földútra tértünk, és egy faházhoz hajtottunk. Ott szó nélkül bevezettek minket egy szobába, ahol már vért ránk a harmadik férfi.
Ekkor szólaltak meg először és közölték, ha viszont akarjuk látni az autónkat, szót kell nekik fogadnunk. Engem gyorsan egy székhez kötöztek, a feleségemet pedig felszólították, hogy vetkőzzön le. Mivel nem akarta megtenni, ketten lefogták, míg a harmadik - a rúgkapálás ellenére - gyorsan és rutinosan megszabadította a ruhájától. Éva hiába tiltakozott, csak azt érte el, hogy egy hatalmas pofont kapott.
- Figyelj te ribanc - mondta az egyik - vagy azt teszed, amit mondunk és akkor nem fog fájni, vagy úgy csináljuk, hogy csak nekünk legyen jó.
Mikor Éva a könnyeit nyelve bólintott a lány odalépett hozzá és egy székhez vezette. Leültette úgy, hogy közben a lábait széles terpeszbe kellett tennie, majd borotvát és habot vett elő. Bekente a punciját, majd leborotválta csupaszra. Mikor végzett kivezette a szobából, és csak később tudtam meg, hogy elvitte fürdeni.
Miután visszajöttek a szoba közepére állították és kezét a plafonról lelógó kötelekkel megkötötték, a lábait pedig terpeszbe állva a padlón lévő kampókhoz kötözték. Ott állt a szoba közepén kifeszítve.
Az ismeretlen férfiak körbejárták, és végigtapogatva mustrálgatták. A lány sem maradt tétlen, Ő is kivette a részét a tapogatásból. Miután feltérképezték minden porcikáját, eloldozták, és az ágyhoz vitték. Úgy kellett hanyattfeküdnie, hogy a kezét és a lábát szét kellett tárni.
- Ha ügyes leszel nem fog fájni és neked is jó lesz - mondta a lány - majd elkezdte simogatni a testét. Az arcától haladt a nyakán keresztül, míg a melleihez nem ért. Láttam, hogy bármennyire is nem akarja Évának jól esett a simogatás, főleg akkor mikor a lány a melleit kezdte el masszírozni. Először csak gyöngéden masszírozta körbe - körbe, majd az ujjai közé vette a mellbimbót és azokat dörzsölgette. Éva behunyt szemmel tűrte és egyre nagyobbakat sóhajtott. A lány a balkezével a mellét izgatta, a jobb keze tovább vándorolt lefelé Éva testén, míg el nem ért a frissen borotvált puncijához. Mondanom se kell a látvány nem csak az idegen férfiakra hatott, én is éreztem, hogy a farkam el kezd ágaskodni. A lány már a szájával izgatta Éva kitárult és egyre jobban benedvesedő pináját. A másik keze is már a nedves résben mozgott, és nyelvével a csiklóját izgatta. Éva teste meg - meg rándul, és halk sóhajok hagyták el ajkait. Egyszer csak a lány abbahagyta, a nyalást és ruháit gyorsan ledobva odatérdel Éva fejéhez. Lenyúlva széthúzta punciját és szájához nyomva szólt neki, hogy nyalja. Az első bátortalan nyalás után Éva nyelve elmerült az ajkak között, és szaporán járt fel - alá. A lány megfordulva 69 - es pózba helyezkedett és miközben fenekét nyomta oda nyalásra, Éva lábát felhúzta maga mellé, és izgatni kezdte csiklóját. Nem is láttam hogy hogyan, de egyszer csak egy vibrátor volt a lány kezében, amellyel simogatta Éva lucskossá vált punciját, majd egy hírtelen mozdulattal betolta a hüvelyébe, és ott mozgatta. Éva a nyalás közben egyre hangosabban sóhajtozott, és már közel járt az orgazmushoz, amikor a lány kihúzta a vibrátort, amely az élvezet nedveitől volt nedves, és odatette Éva fenekéhez. Ekkor Éva tiltakozni kezdett, mire a férfiak odalépve villámgyorsan lefogta úgy, hogy mozdulni sem tudott, a lány pedig lassan betolta a fenekébe a vibrátor végét, majd rövid pihenő után egyre beljebb és beljebb tolta. Éva hangosa sírt a fájdalomtól.
Amint a vibrátor szinte eltűnt a fenekében a lány megállt és várta, hogy elmúljon Éva fájdalma. Mikor izmai fellazultak lassan elkezdet a vibrátorral játszani, és közben ujjával Éva csiklóját simogatta, saját pináját pedig Évával nyalatta. Rövid időn belül kéjes sóhajtások hagyták el Éva ajkát, de a lány nem hagyta, hogy is elélvezzen, mindig megállt mielőtt igazán jó lett volna neki. Eközben Éva nyelvének munkálkodása meghozta gyümölcsét és a lány hatalmasat élvezett, a nyállal elkeveredő nedveivel beborítva Éva arcát.
Az egyik férfi hanyattfeküdt, és Évának fölé kellett térdelnie. A férfi álló, igencsak méretes faszát lassan dörzsölni kezdte pinájához, majd bevezette a tágra nyílt hüvelyébe, és kezével irányítva lovagoltatni kezdte Évát. Közben melleit masszírozta. Hirtelen magára húzta a feleségem és széthúzta a fenekét, amelyben még mindig benne volt a vibrátor.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 03. 23. vasárnap 11:26
Elég jó.
#6 genius33 2012. 10. 10. szerda 08:03
Király! nyes
#5 Inkheart 2012. 09. 22. szombat 08:37
A történet jó, a megfogalmazáson lenne mit csiszolni. Teljesen olyan érzésem volt olvasás közben, mintha az író közben személyiséget változtatott volna. Az írás közepe egy kissé közönségesre sikerült a többihez képest.
#4 godfather 2002. 11. 27. szerda 23:55
Nagyon jo a tortenet!!!!
Es ez komoly.
Folytasd!!!
#3 k.oo.lk 2002. 08. 29. csütörtök 22:00
Sajnalom azt a not akivel ez tortent. ES Szerintem az nem ribanc
#2 Jedi 2002. 06. 19. szerda 15:46
Örülök, hogy viszonylag jó pontszámot kapott az első írásom.

Kár, hogy aki szavazott nem írta le a véleményét is.

Remélem a többiek ezután megteszik, mert kíváncsi vagyok rá.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?