A+ A-

Hull a hó...

Odakint suru, lusta pelyhekben hull a hó.
Az ablakhoz állsz, és sokáig nézed, lassan emelkedni kezd veled a szoba, egyre feljebb és tovább, mindig magasabbra. Föl, a piszkosszürke házfalakon túlra, föl, a kavargó pihéken át, a puha hófelhok közé. Oda, ahol már csak a fehérség csendje vesz körül és a boldog szédülés.
Olyan ez, mint amikor szeretkezés után hanyatt, a gyurt lepedon fekszel, lábaid szétvetve. Jóleson lazulnak izmaid. Borödön érzed még férfitestem fanyar illatát, combjaid belso felén huvösen csordul párzásunk emléke.
Megszunt a szemérem, megszunt a világ, csak mi vagyunk, ketten. Hónaljad árkában lélegzetem játszik a pihékkel, majd melled közé fúrom arcom, számmal találom meg szád. És a csóktól testünk újra éled! Lángrózsák gyúlnak bimbóidon a tenyerem alatt, s ahogy simítlak tovább, úgy terjed a vágy: boröd pórusán át gyorsítja szívverésed, meleg hullámokkal árasztja meg újra az öled.
Éledo kígyóm vége köldöködhöz ér. Ujjaiddal öleld körbe csupasz fejét, szorításuktól telnek vérrel és feszülnek meg az erek. Tenyeredben heréim verdeso madarak. Óvatosan fogd nagyra nott játékod, s illeszd szirmaid közé! S ott, ahol a bársony bor hátra feszült, hagyd megállni! Érzed?
A nedves ajkak szorosan zárják peremét.
Várj még!
Ne hagyd, hogy beljebb jusson, turd még a kínzó ürességet! Hagyd noni a vágyat, s akkor meghallod majd a feszülo, vibráló húrok sötét, mély dallamát... Emelkedik és no a hang. Hallod? Már narancsszínben izzik, ragyog a Gé!
Ott állj meg! Rudam most épp ahhoz a pontodhoz ér.
Helyette kócold hajam, súgj a fülembe buja szavakat! Fedezd fel gerincem vonalát, testem rejtett minden szögletét! Fenekem dacos, kemény izmait.
Érzed a remegést, mely ágaskodó botomon át a hüvelyed pereméig visz át?
Csiklód apró, duzzadó cseresznye, játszik a makkom peremén. Összekoccannak medencénk reszketo övei.
A kéj, mint egy kushadó vadállat kivár a lesbol. Csak az alkalomra vár és támad hirtelen...
Nem bírod tovább! Rúgd lábad csillagokig! Szorosan fond át a derekam! Tapadjon össze köldökünk!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.16 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 03. 29. szombat 07:37
Gyenge
#6 Kritikus 2002. 05. 10. péntek 00:52
Érdekes.?
#5 kokas 2002. 05. 9. csütörtök 13:02
"A kéj, mint egy kushadó vadállat kivár a lesbol. Csak az alkalomra vár és támad hirtelen... " Kiváló Szép Ilonka utánérzés. Lírai, nagyon jó. Ildicának: "s nem tudok eldönteni" Tárgyas ragozásról hallottál?
#4 newbie #111 2002. 05. 7. kedd 14:50
Ildicával teljesen egyetértek.
#3 bygirl 2002. 05. 7. kedd 14:40
költőieskedö 2pont
#2 Ildica 2002. 05. 7. kedd 05:54
hmm...nagyon szép,de ez olyan mint amikor egy háromorás filmből csak perceket látok...s nem tudok eldönteni,jo,vagy hagyagolhato
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?