A+ A-

Home video

Kiküldetésben voltam az egyik budai irodaházban az egyik munkatársam helyett, és az irodaház folyosóján fel, s alá sétálgatva a pontos feladatokról érdeklődtem a telefon másik végén lévő munkatársamnál. Iroda átalakítások miatt mozgásérzékelőket és kamerákat kellett áthelyezem, mert a rekonstrukciókat követően néhány kamera és mozgásérzékelő nem a megfelelő teret figyelte.
Mivel az ilyen munkákat az iroda nyugalmának megóvása érdekében csak munkaidő után lehet elvégezni, nagyon meglepődtem, amikor egy irodai dolgozó jött velem szembe folyosón. Egy gyönyörű női alkalmazott.
Alacsony termete, barna, hosszú, egyenes haja, a fehér lenge blúz alatt megbújó mellei, és a rövid szoknya által alig takart lábai elkápráztattak, ezért hosszasan bámultam, miközben elhaladt mellettem.
Az iroda ajtajához érve – a belépés előtt - ő is hosszasan nézett, megnézett magának. A külső munkálatokat irányító személytől – az egyik ellenőrzése során – azonnal érdeklődtem a 654-es irodai alkalmazott után. A nevét szerettem volna kideríteni. Név helyett azonban először, csak azt tudtam meg, hogy Béla nagyon megbaszná, nem mellesleg Zsofinak hívják. Béla információja szerint Zsófi facér, mivel nem rég hagyta el a pasiját, majd hozzátette, ezért próbálkozni is fog nála.
Mivel abban az irodában is lesz dolgom, amelyben Zsófi is dolgozik, minden esélyem meg lesz nekem is, hogy megismerkedjem vele, tette hozzá. Ezután - annak ellenére, hogy nem volt ár szükség, - elindultunk, hogy Béla megmutassa a visszaszerelendő berendezések pontos helyét a 654-es irodában. Igazából Zsófit akartuk szemügyre venni.
Ahogy beléptünk, tekintetemmel Zsófit kerestem, amely nem volt nehéz, mert a négy személyes irodában már csak ő dolgozott egyedül. Miközben Béla látszólag a munkáról beszélt, alig tudtam levenni a szemem Zsófiról, aki szintén nem a munkájával foglalkozott. Engem nézett. Félénken kérdeztem meg tőle:
- Mikor megy haza, mikor jöhetek felszerelni a kamerát? Nem szeretném a munkájában zavarni – tettem hozzá.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.7 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2018. 01. 9. kedd 03:30
Nem egy nagy durranás.
#5 cscsu50 2017. 11. 28. kedd 06:36
folytasd
#4 veteran 2017. 11. 27. hétfő 09:36
Jó sztori.
#3 listike 2017. 11. 27. hétfő 09:22
Nem rossz.
#2 Andreas6 2017. 11. 27. hétfő 05:36
Kicsit mesterkélten fogalmazol. Az írás jó közepes.
#1 Törté-Net 2017. 11. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?