A+ A-

Lilla - A harmadik fél

1. rész
Itt vagyunk egy héttel a szülinapod után…
Gyorsan eltelt az a majdnem 2 év amióta ismerjük egymást... Kislány voltál. Szinte…. Külsőre…. Talán még gondolkozásodban is…. De vágyaidban?….
Keveseknek van ennyire „furcsa” beállítottságuk, ráadásul ennyire fiatalon. Vagy ha van is, nem merik felvállalni. Báár, te se így kezdted. Csak egy kérdéssel. „Igaz, hogy fenyítés hatására jobban tanul az ember?” Én meg elmondtam róla a véleményem, hogy van aki szerint igen, de inkább ellenállást szül, illetve kényszermegoldásokat. Mire te megkérdezted, hogy én már csináltam-e ilyet? Mondtam, hogy volt egy lány, aki így próbált angolul tanulni, de aztán kiderült, hogy ez csak egy indok volt, hogy valaki foglalkozzon vele, még ha büntetés okán is, annyira elhanyagoltnak érezte magát szegény. Én meg bár az elején kimondottan tetszett, csak büntetni nem akartam. Sose értettem, hogy miért akar csak büntetést, jutalmazást soha. Ezért aztán abba is maradtak a találkozások.
De te ezzel nem érted be. Tovább beszélgettünk. Kiderült., hogy neked a matek nem megy, és bukásra állsz belőle, hiába négyes, ötös minden más, ezzel gondjaid vannak. Próbáltam megértetni veled, hogy a fegyelmezéssel, fenekléssel max a seggelős, magolós tantárgyakat lehet inspirálni, egy olyat, ahol meg kell érteni dolgokat: nem.
Aztán persze kiderült, hogy onnan jött neked az ötlet, hogy láttál pornófilmeket, ahol így neveltek lányokat…. Persze…. azt el is kell hinni, hogy valós dolog… olyanoknak, akik erre izgulnak, azoknak egy igazolás. Vagy egyszerűen izgató dolog látni egy kiszolgáltatott pucér popsit, ahogy egyre vörösebb, lesz a tenyerek csapásaitól, illetve csíkosabb a vesszőzéstől. Néha felvillan a puncija is… igen. Tényleg izgató!
Megkérdeztem, hogy neked is nedvesedik-e az ilyen látványra a puncid? Hát persze!!!! Szóval nem is annyira a fenekelés izgat? NEM! Kitartottál továbbra is amellett, hogy neked fegyelmezésre van szükséged! Perszeeeee, ha utána kapsz jutalmaaaaat…. Mert megérdemleeeed…. Annak nem lennél ellenére.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.52 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 05. 23. hétfő 04:43
Izgató kis írás.
#6 cscsu50 2016. 04. 17. vasárnap 11:03
Egész jó
#5 vakon53 2016. 04. 17. vasárnap 10:40
Egész jó
#4 papi 2016. 04. 16. szombat 20:43
Egész jó
#3 sunyilo 2016. 04. 15. péntek 22:15
Jól megírt történet...
#2 Pavlov 2016. 04. 15. péntek 21:52
Jól keveredik benne a fenekelés és az exhibicionizmus. Lássuk a folytatást!
#1 Törté-Net 2016. 04. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?