A+ A-

Görgeteg

1.
- Hajlandó vagyok elmenni a helyszínre, de úgy ülj le, hogy kintről is láthassalak. Odamegyek, megnézlek az ablakon keresztül, ha nem tetszel, már ott se vagyok, minek raboljuk egymás drága idejét - közölte a feltételeit a telefonba. Azt már nem tette hozzá, hogy ez esetben nyilván azzal sem fog fáradni, hogy a döntéséről értesítsen, erre nekem kell majd rájönnöm. Magam sem értem miért, de képtelen voltam nemet mondani egy ennyire méltányos, mindkét fél érdekeit a végsőkig szem előtt tartó randi ajánlatra.
Mi ketten túl voltunk már a képküldési szakaszon, összevetettük a diplomákat, bankszámlákat, családi hátteret. Bár még sohasem találkoztunk, azt már mindketten tudtuk mit szeret és mit nem a másik az ágyban, elvégre manapság a légyott előtt a kedvencek közül nem az írókat vagy a zeneszerzőket, hanem a pozitúrákat kell tisztázni.
MOM Park, LeRoy, péntek este 21 óra. Húsz perc a szexrandis lány érkezéséig, de a hely máris kezd megtelni. Ritkán járok ide, pedig a lányok szépek és távolról sem zárkózottak. A bibi az, hogy elsősorban gazdag férjet keresnek maguknak az itteni szinglik és nem egy laza éjszakát, vagy szeretőt. Szép fővárosunk eme célratörő zugában a flörtölést rendszerint villámgyors rákérdezés követi, hazudni meg ki szeret.
Hej, pedig micsoda lányok, milyen szemek, meddig hatoló mosolyok vannak itt, még ma este is! Persze az a magas, barna hajú, aki nekem tetszik, még véletlenül sem úgy pillant rám. Állja a tekintetem, de a nézése elutasító. Vajon épp így kell a „meg hát!” üzenettel tökéletesen ellentétes értelműt sugározni valaki felé, mondjuk egy „Eszedbe ne jusson!”, vagy „Még a gondolatát is felejtsd el” típusút?
2.
Mielőtt a gondolat végére érnék nyílik az ajtó, megérkezik a vendégem. Tudom, nagyon sikeres a szakmájában és fiatal kora ellenére sokan keresik a kegyeit. Mindez tökéletesen átszűrődik a megjelenésén. Tetszik, hogy rendesen felöltözött a kedvemért, holott abban sem lehetett biztos, egyáltalán leül-e mellém.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.14 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sunyilo 2017. 05. 3. szerda 21:33
Ez egy előszó?
#4 sportyman (alttpg) 2017. 05. 3. szerda 16:01
Ez ugye csak bevezetés?
#3 listike 2017. 05. 3. szerda 07:36
Nem sok értelme van.
#2 genius33 2017. 05. 2. kedd 17:53
Ez most mi? nyes
#1 Törté-Net 2017. 05. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?