A+ A-

Zoé

Zoé vagyok. 21 éves, sub - mazo beállítottságú kezdő lány. Egészen fiatal korom óta vágyom arra, hogy erős kezek között lévő kislány legyek, akit egy határozott férfi irányít. Nem vagyok tapasztalt, mert egy éve találtam rá a szerelemre, és még rengeteget kell tanulnom. Azaz uramra találtam rá, akinek rengeteget kellett még tanítania. Sokat olvastam a bdsm - mel kapcsolatos írásokat, és minden egyes történet beindította a fantáziám. Minden egyes alkalommal magamhoz kellett nyúlnom, mert olyannyira beindultam tőle, hogy nem bírtam oltani másképp lángba boruló vágyaim. Szeretem, ha nő lehetek valaki mellett, de szeretem, ha vasakarattal gondoskodnak rólam. Kicsit neveletlen vagyok, még sokszor kihúzom a gyufát. De hát a férfinek az a dolga, hogy asszonyt faragjon egy leányból, nem igaz? Nagyon szeretem, minden vágyamat teljesíti. Pontosabban én teljesítem az övét. Tegnap nagyon rosszat tettem, és megszegtem az első számú szabályt. Rágyújtottam a szobában, igaz nyitott ablak mellett, de nem számítottam rá, hogy uram ilyen hamar hazaér. Ahogy hallottam a kulccsal matatni a zárban, kidobtam a már nagyrészt elszívott csikket, és ki rohantam elé. Térdre vetettem magam, ahogy tanította, és mint aki jól végezte dolgát üdvözöltem. Jó kedvű volt, oda hajolt, és meg akart csókolni, de helyette egy pofont adott. Megérezte a szagát a leheletemen, és a lakásban észrevette a füstöt. Mondanom sem kell, hogy elmaradt a csók, és helyette a hajamnál fogva kísért a szobába.
- Mit csináltál, míg nem voltam itthon te szajha? - Szigorú tekintettel vont kérdőre, és közben hajamnál fogva húzta hátra fejemet.
- Megkívántam egy cigarettát, bocsánatodért könyörgök uram, többet nem fordul elő!
–kicsit megszeppenve, és bűnbánóan válaszoltam. Szereti ha könyörgök neki, olyankor mindig egy kicsit elnézőbb velem.
Elengedte a hajam, kinyitotta a szekrényt, ahol a nevelésemhez szükséges eszközök egy kis részét tartotta, ami csak afféle gyors szükségbüntetésekre szolgált. Éreztem hogy rossz fát tettem a tűzre, és kezdtem félni. Nem szokott ilyen hosszasan gondolkodni. Tudtam hogy olyan dolgon kapott rajta, amit nagyon nem szeret. Történt már egyszer ilyen, és akkor is nagyon fájdalmas büntetést kaptam. Úgy elverte a fenekem, hogy másnap alig bírtam leülni. Féltem, hogy most is azt teszi, de helyette két, érfogót, vett elő. Most tudtam meg, hogy mihez használják a valóságban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2015. 03. 25. szerda 09:10
Nem szeretem az erőszakot, még akkor sem ha másra irányul.
#5 veteran 2015. 03. 24. kedd 13:38
Csinálja aki szereti,nem az én világom.
#4 Rinaldo 2015. 03. 24. kedd 08:04
Meg kapta.
#3 deajk2008 2015. 03. 24. kedd 06:23
elment, jól meg lett írva, 8p lett...folytasd
#2 A57L 2015. 03. 24. kedd 05:05
Ez tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 03. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?