A+ A-

Egy fiú férfivá avatása

Elég sok pasival volt már dolgom, de férfivá avatnom csak egyetlenegyet sikerült. Azt is unokahúgomnak, Zsuzsinak köszönhettem, akivel együtt vettem el egy fiú szüzességét. Huszonhárom éves voltam, amikor nagybátyámék meghívtak magukhoz az egyik dél-dunántúli kisvárosba, ahol éltek. Látogatásomnak Pali bácsi és Ancsa néni is örültek, de a leginkább mégis 16 éves unokahúgom, Zsuzsi. Egy szobában aludtunk, s minden áldott éjjel szinte hajnalig beszélgettünk. Zsuzsi olykor engem is faggatott a férfiakkal kapcsolatos tapasztalataimról, de mégis ő mesélt többet magáról és saját szexélményeiről. Igen, bármilyen hihetetlenül is hangzik, ennek a 16 éves bakfisnak már komoly szexélményei voltak. Szüzességét már több mint egy éve elvesztette, s azóta saját elmondása szerint már négy fiúval is volt - legalábbis szexuális - kapcsolata. Közülük kettő csak amolyan buli utáni OneDate-partner volt, a harmadik egy másodéves egyetemista, akivel három hónapig járt, de az aztán beleszeretett az egyik évfolyamtársnőjébe és megszakította vele a kapcsolatot. A legproblematikusabb viszont talán éppen Tamás volt, az osztálytársa és mostani fiúja, akivel a csókolózástól a pettingen át a franciázásig már sok mindent kipróbáltak, csak éppen "azt" nem, pedig Zsuzsi már nagyon szerette volna.
- Tamás istenien tud kényeztetni alul a nyelvével és az ujjaival - mesélte egyik éjjel -, s én is már jó párszor kivertem és furulyáztam neki, de "arra" valahogy sohasem tudja elszánni magát. Pedig annyira szeretnék vele végre... Nincs valami ötleted, hogy tudnám rábírni?
- Hát, ötletem még csak-csak lenne - feleltem -, de távolból nem tudok igazán tippeket adni. Mit gondolsz, benne lenne egy hármas partiban? - tettem hozzá rövid töprengés után.
- Szerintem biztosan - mondta Zsuzsi felvillanó szemmel. - És akkor te is beszállnál?
- Be, persze, ha téged nem zavar.
- Á, dehogy! Még úgyse láttam soha, hogy mások hogy csinálják. Pedig nagyon kíváncsi lennék - tette hozzá huncut mosollyal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.19 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 11. 25. szombat 07:30
Nekem is tetszett.
#6 deajk2008 2015. 02. 19. csütörtök 07:14
jó lett, szeretem a gruppent, folytasd, én erre 9p tudtam adni, szerintem jó lett
#5 listike 2014. 03. 25. kedd 06:29
Nagyon jó volt.
#4 feherfabia 2013. 12. 29. vasárnap 06:13
Nagyon jó!
#3 A57L 2013. 10. 15. kedd 04:53
Nem rossz.
#2 vasco21 2012. 07. 19. csütörtök 20:40
Ártatlan fantázia, de édes, ha valóban egy hölgy írta
#1 Törté-Net 2010. 09. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?