A+ A-

Leonie és a kukkoló

Fordítás
Eredeti történet
Sehol egy pasi, aki partnerként szóba jöhetett volna, aki tudomást vett volna Leonie Engelről.
A vékony nő jó egy éve élt szingliként. Az önsajnálat és a kétségbeesés ugyan nem a legjobb barátok, de kéretlenül mellé szegődtek. Leonie kimondhatatlan tehernek érezte kicsi melleit.
Az, hogy a vőlegénye Martin a lány huszonnegyedik születésnapján szakított vele, hihetetlenül megtépázta az önbizalmát.
Még rosszabbnak érezte az árulást, amit Martin elkövetett. Pont a legjobb barátnőjével Marennel, azzal a kövér kurvával feküdt le. Martin több alkalommal is megcsalta Leoniet, ahogy őszintén beismerte.
A pozitív élmények és emlékek hirtelen elhalványultak, a közösen megélt szép évekkel együtt. Feledésbe merültek Maren jó tulajdonságai: érzékeny, empatikus természete, ragadós humora, a számtalan éjszakai buli. Ezzel az agyatlan csöcsszörnnyel kefél a vőlegényem. Ez a gondolat kitörölhetetlenül beleégett Leoni fejébe.
Amikor Martin hosszú viták és átsírt éjszakák után bejelentette, hogy fel akarja bontani az eljegyzést és a nagy szerelméhez Marenhez költözik, Leonie bezárkózott a csigaházába.
Felmondta a közös lakásukat és a jólfizetett munkáját egy hamburgi ügyvédi irodánál. Leoni mielőbb el akart távolodni Hamburgtól. Távol Martintól és attól az alattomos ribanctól.
Nyilvánvalóan a kezdetektől hazudott neki az a gazember. Martin bizonygatása, hogy a kicsi mellek mennyire felizgatják, mind hazugság! Az a kurafi Maren dagadt tőgyei miatt hagyta el őt, legalábbis ezt magyarázta be magának.
Leonie átkozódott és sírt. A saját hiányosságait okolta a szakításért és az árulásért. Nem érezte magát nőiesnek, főleg nem szexuálisan vonzó nőnek. Önbizalma elpárolgott Martin kinyilatkoztatásával, vagy legalábbis mély álomba szenderült.
Egy újabb átzokogott éjszaka után a nemrég felmondott lakásában döntésre jutott. Nem fog elmenekülni szeretett városából a két áruló miatt.
Leonienak volt megtakarított pénze. Elvétve a tőzsdén is üzletelt. Nem keresett vele milliókat. Amolyan biztonsági tartalék volt, a Martinnal tervezett álomesküvőre, egy elegáns nászútra és a közös életkezdésük megkönnyítésére szánta. Egy túlméretezett buborék, ami most kipukkant.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 x124 2013. 11. 27. szerda 22:18
Jó!
#6 veteran 2013. 11. 27. szerda 10:45
Jó.
#5 papi 2013. 11. 27. szerda 07:27
Tetszik.
#4 hairy_pussy 2013. 11. 27. szerda 06:31
nagyon jó
#3 A57L 2013. 11. 27. szerda 05:47
Jó írás.
#2 Rinaldo 2013. 11. 26. kedd 10:04
Jó.
#1 Törté-Net 2013. 11. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?