A+ A-

Eve Lorne - Utazások: Korfu

A lányok egy kimerítő római hónap után úgy döntöttek megérdemelnek egy kis tengerparti pihenést. Rövid tanakodás után Korfu mellett döntöttek. Bár a vonatozás fárasztó volt az olasz csizmán, a hajón ki tudták pihenni magukat. A kikötőben megalkudtak egy taxisofőrrel. A fickó azt állította, tud megfelelő szállást nekik, méghozzá egész jutányos áron. Begyömöszölték hát a hátizsákjaikat az ósdi Mercedes csomagtartójába, és bíztak benne, hogy tényleg rendben lesz a hely. Az első panzióba be sem voltak hajlandóak menni - valahol a sziget közepén volt, a tengert még csak látni sem lehetett. A fickó továbbra is állította, hogy a következő ok lesz. Az tényleg a tengerparton volt, de a szoba amit mutatott neki egy hatalmas és szőrös görög asszonyság hihetetlenül lepukkant volt. A lányok kezdtek nyűgösek lenni, de ismét részletesen elmagyarázták a fickónak, hogy milyen is lenne a számukra megfelelő hely. A fickó bólogatott, az őrült iramban útnak indultak. A kanyargós hegyi úton kicsit izgultak, de végül minden baj nélkül megúszták a dolgot. Az egyik kanyar után a fickó csikorgó kerekekkel megállt az út szélén és lemutatott egy viszonylag zárt öbölre:
- Ez megfelelő lesz?
Az öböl távolabbi részében egy apró halászfalucska bújt meg, a lányok látták amint a csónakok éppen befutnak tengerről. A falutól kicsit elkülönülve a sziklák tövében egy nagyobb épület terült el. Az egész mintha egy romantikus festő műve lett volna.
- Ez nagyon jó panzió, az öreg Stavros nagyon vendégszerető, vannak robogói is, amivel be tudják járni az egész szigetet.
Arra a kérdésre, hogy miért nem ide hozta őket elsőre a fickó nem igen tudott válaszolni. Ellenben mire odaértek a panzióhoz, már sokat tudtak annak tulajdonosáról.
- Az öreg nagy szoknyabolond volt világ életében. Az asszony csak nyűg volt neki, így nem szomorkodott amikor lelépett valami gazdag német turistával. Ma is igen kedveli a fehérnépet, az ilyen fiatal és csinos lányoknak mint maguk biztos barátságos árat fog mondani. Ha esetleg további kedvezményeket is akarnak - kacsintott rájuk a sofőr - akkor párszor monokinizzenek a parton.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.69 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 11. 1. péntek 05:24
Elég jó.
#6 sipospista 2013. 09. 9. hétfő 12:11
nem rossz megy a pont
#5 genius33 2013. 09. 2. hétfő 17:46
Folytasd szerintem is smile
#4 veteran 2013. 09. 2. hétfő 09:59
Folytasd.
#3 Rinaldo 2013. 09. 2. hétfő 06:44
Nagyon jó,remélem seggbe is dugta őket.
#2 papi 2013. 09. 2. hétfő 04:49
Nem rossz, várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2013. 09. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?