A+ A-

Munkahelyi szex 5. rész

Kocsiba ültünk, és átmentünk Pestre. A Duna vízállása nagyon alacsony volt. A meleg sűrű páraként rezgett felette. A Kör úton a forgalom lassan hömpölygött. Pityu ujjai doboltak a kormányon, aztán rám mosolygott.
- Láttam, hogy nagyon élvezed az eszköz használatot. Van erre egy nagyon jó üzlet, úgy gondoltam, beszerzünk pár érdekes cuccot.
- Jól gondoltad nevettem - és már előre bizsergett a testem az új élményektől. Befordultunk a Király utcába, és leparkoltunk. Átmentünk a túloldalra, majd lementünk egy pince boltba. Ahogy beléptünk az ajtón, a szexuális segédeszközök kánaánja várt ránk. Mindig zavarban voltam ezeken a helyeken, de kíváncsiságom, és szexuális beállítottságom miatt túl tettem rajta magamat.
Pityu egy kisméretű análkúpot választott, és egy pillangóbugyit nekem. Én sokáig nézelődtem, és egy tripla vibrátort választottam, aminek popsiba való ága egy análfűzér volt, a punciba valóban apró gyöngyöcskék forogtak, a csikló izgató része, pedig szintén forgott is. Aztán elkezdtem körül nézni, hogy kedvesemnek is találjak valamit. Végül egy prosztatamasszírozót találtam. Amíg én válogattam, nem figyeltem Pityura. A pénztárnál találkoztunk, de ő már fizetett, el is pakolta a megvett dolgokat.
Tudtam, hogy ezzel is izgatni akar, így én is úgy próbáltam intézni, hogy a neki vett dolgot ne lássa. Nem engedett fizetni.
- Gyere, üljünk be a vendéglőbe ott szemben. - Mutatott az üzletre, mikor feljöttünk az utcára. - Meghívlak egy italra, és szeretnélek megkérni valamire.
- Mire? - kérdeztem.
- Majd ott elmondom.
Sietve átmentünk a túloldalra, aztán be a jó hűvös terembe. Nem voltak sokan, pedig már lassan ebédidő volt. Leültünk egy boxba, és én egyre kíváncsibb lettem mit is akar.
- Mit kérsz? - kérdezte.
- Sört ebben a melegben - mondtam, és alig vártam, hogy a hűsítő ital egy kicsit lehűtse a melegtől, és éledező szexuális gerjedelmemtől felhevült testemet.
- Akkor egy alkoholmentes és egy világos sört kérnénk. Van csapolt?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.19 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 02. 25. kedd 06:43
Nem rossz.
#4 tomi19 2014. 02. 1. szombat 16:48
Jó volt minden rész de hol van a folytatása ?
#3 Rinaldo 2013. 03. 26. kedd 11:38
Volt mire izgulni.
#2 genius33 2013. 03. 18. hétfő 06:54
Ez is jó mint az előzőek.
#1 Törté-Net 2013. 03. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?