A+ A-

Munkahelyi szex 3. rész

Mikor Éva után becsukódott az ajtó, ott maradtunk ketten. Pityu rám nézett, és egészen közel lépett hozzám.
- Végre kettesben - mosolygott - Erre vártam egész nap.
- Ahhoz képest, egészen jól elvoltál Évivel is - nevettem, és tekintetem kedvesem gatyájára tévedt, ahol szerszáma ismét keményen állt:
- Nem semmi pasas - gondoltam, és tenyerem merevedésére csúszott.
- Egy finom beöntés? Csak neked? - ölelt át, és belecsókolt a nyakamba.
- Igen, jöhet - nyögtem.
- Feküdj hanyatt - kérte, és kiment a kannával. Hanyatt feküdtem hát a kanapén, és izgatottan vártam az újabb élményt. Pityu hamarosan visszatért. A kannát a kanapé fölötti polc állványára akasztotta, és a csövet egy kis síkosító segítségével felvezette a popsimba, miközben lábaimat a fejem fölé emelte. Kioldotta a kis csapot a csövön, majd leült mellém a kanapéra. Lábamat még mindig a fejemnél tartotta, és nézte, ahogy élvezem, amint a beöntés szétárad a hasamban. Szabad keze először kívülről, majd belülről simogatta combjaimat. Alig vártam, hogy nemi szervemhez érjen. Majd végül lehajolt, és végre nyalni kezdett. Először nagyajkaimat, majd megkereste duzzadozó csiklómat, és szinte rászívta magát. Robogtam a csúcs felé, mikor először fenekemre vert. Csodálatos volt a sok inger. Éreztem, hogy nedvem szájához csordul.
Az újabb ütésbe beleremegett egész belsőm. A víz csodálatos feszítése újabb nedv távozására kényszerítette testemet. Pityu egyre mohóbban nyalt. Már szinte tartotta nyelvét a következő ütésnél, és mélyen belém dugta, hogy minél előbb megérezhesse azt. Egyre gyorsabban csattant tenyere a fenekemen, aztán nem bírta tovább, elém térdelt, és mohón belém hatolt. Vadul kezdett el baszni. Keze most ismét simogatott, és a vadság meg a gyöngédség teljesen bepörgetett. Sikongva élveztem el. Közben belém folyt a két liter. Pityu kinyúlt a bardexért, belém vezette, és felfújta. Csodáltam, hogy még mindig nem élvezett el. Hasra fordított, felém térdelt, úgy, hogy lábaim szorosan fogta térdeivel, aztán kinyúlt a síkosítóért. Éreztem, hogy bekeni vele szorosra záródott puncimat, majd a farkát is, és elkezdte bevezetni. A fájdalomküszöbön voltam, mikor végre belém nyomult. Azonnal elélveztem. Nyögve a gyönyörtől baszott, és életemben először átélhettem a folyamatos orgazmus csodáját. G pontom a beöntéstől és az erős ingertől majd fel robbant.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.3 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 02. 25. kedd 06:42
Nem rossz.
#6 WaterWorld 2013. 09. 4. szerda 11:49
Miért? Ez nem is annyira meredek!
#5 gabi60 2013. 01. 9. szerda 10:59
Én igazán kedvelem a bizarr dolgokat, de ez már nekem is sok(k).
#4 genius33 2013. 01. 9. szerda 10:48
Hű a hétszázát nyes
#3 gyuri0926 2013. 01. 9. szerda 07:42
Beteg vagy haver
#2 Rinaldo 2013. 01. 9. szerda 07:12
Lehetne jobb is
#1 Törté-Net 2013. 01. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?