A+ A-

Ablakban 1. rész

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Meleg áprilisi nap van, kora délután. Végre besüt a nap az ablakon! A téli hónapokban fémyszegény lakás most végre kellemes hellyé válik. Nagyon szeretek napozni, sokat jártam a... - i strand női napozójába, amíg nem volt meg a kisfiam. Erre persze most nincs lehetőség, de ebben az új lakásban, ahova tavaly nyáron költöztünk, végre ki lehet feküdni a napra az ablak mellett 1 - 2 órára. Itt jó levegő és napfény árad be, nem az a zaj és benzinbűz, ami a Körúti lakás ablakán, ahol alig lehetett ablakot nyitni.
Megpróbáltam a kisfiamat is a napon tartani itt a közelemben, de nem volt hajlandó maradni, mindenáron a gyerekszobába kéredzkedett. Jó, legyen. Én viszont lefekszem napozni az ágyra, amíg idesüt a nap.
Levetkőzöm, csak bugyi és melltartó marad rajtam. Nagyon közel van a szemközi ház, beláthatnak, de nem zavar. Végignyúlok az ágyon, szemben a nappal.
Jóleső érzéssel kenegetni kezdem magam naptejjel, testápolóval. Végre egy kicsit a saját bőrömmel is törődhetek, nem csak egy pelenkás fiúcska popsijával!
Mindig is valósággal újjászülettem az első tavaszi napozástól. Mintha ki lennék cserélve utána, sokkal derűsebb, tevékenyebb leszek, közérzetem ugrásszerűen megjavul. Úgyhogy mindenképpen érdemes ennyit magamra áldoznom, akkor is, ha a gyerek ezalatt csak magában játszik a biztonságosan elkerített gyerekszobában.
Hmmm... kényelmesen nyújtózom egyet. Nagyon jó itt, de el tudnék képzelni egy még jobb fokozatot is... Jó lenne, ha most itt lenne a férjem, és egymás mellett napoznánk. Sajnos azonban ő nem szereti a napot, azonkívül még órákig nem is várható haza a munkahelyéről. Olyan hosszú így a nap egyedül, csak egy kisgyerek társaságában...
Egyre fokozódik bennem a vágyakozás. Mióta gyerekünk van, alig jutunk egy - egy meghitt, kettesben töltött estéhez. Estére már nagyon fáradtak vagyunk, nem is nagyon kívánjuk egymást. De kora délután, amikor a gyerek elalszik, és én is lepihenek kicsit, gyakran szeretném, ha mellettem lenne valaki... de ez csak álom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.92 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 11. 11. szombat 05:37
Szívesen segítettem volna...
#7 A57L 2014. 04. 3. csütörtök 06:28
Élvezetes lehetett.
#6 papi 2013. 05. 3. péntek 07:43
Mindig élvezet benézni egy idegen ablakon
#5 genius33 2013. 04. 23. kedd 10:16
Fincsiiiii nyes cuki.
#4 zam 2003. 02. 27. csütörtök 16:38
Nekem is volt ilyen szomszédasszonyom, csak én már több voltam 10-12 évesnél.
(20-21)
Nekem kivételes szerencsém volt.
Néha-néha amikor találkoztunk , nekem sikerült azt a kicsi pontot megtalálni, amit a béna férjének nem sikerült.
Nekem jutott az NF meg az Ahhh-Ohh .
:-))
#3 Buda 2002. 10. 18. péntek 20:16
Nem lehettem több tíz-tizenkét évesnél, amikor egy hasonló fiatalasszony ugyanezt játszotta el nekem a szemben lévő házban. Ő azt is látta, hogy figyelem, és mindig úgy fordult, hogy minél többet láthassak belőle. Aztán, sajnos, elköltöztünk…
#2 cica 2002. 08. 11. vasárnap 21:05
hát igen az élet apró örömei:)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?