A+ A-

Egyetlenem

A lány a konyhában ült, könyvet olvasott és narancsot csipegetett egyedül. Már hat hónapja összeköltözött vőlegényével, aki sokat túlórázik. Vagyis ezt mondja.
A lány nem volt ostoba. Érezte az idegen női parfümök illatát, látta az ingeken a rúzsfoltokat, hol szőke, hol sötét hajszálak kerültek a férfi ruhájára. De hallgatott, és mikor vőlegényével lehetett, akkor volt a legboldogabb. Hallotta, hogy nyílik az ajtó, letörölte könnyeit, és arcára mosolyt varázsolt - végre megjött!
A férfi sápatagon, komoran lépett be a konyhába, nyakkendőjét lazította éppen, és megkönnyebbült, mikor menyasszonyát mosolyogva látta meg. Odament hozzá, és egy finom csókot lehelt ajkára, mire a lány átölelte nyakát, és szorosan hozzábújt. A férfi is körbeölelte testét, amit mindenkiénél szebbnek tartott, s teljesen a magáénak követelt. A legszebb volt az ő számára, csak nem elég.
- Megölöm a főnöködet - suttogta a lány. - Mindig annyit kell túlóráznod...
- Sajnos igen. De legalább a hétvégéket itthon tölthetem így, csak veled.
- Csak velem.
A lány még szorosabban bújt a férfihez, érezni akarta őt, szeretni, s érezni a vőlegénye szeretetét is. Amíg szerelme csak az övé, addig nem foglalkozik azzal, hogy olykor más nők is kapnak tőle finom érintéseket, és elérik általa azt a hihetetlen extázist. Amíg a férfi csak őt szereti, addig boldog.
- Főztem vacsorát, de sajnos kihűlt.
- Semmi gond. Megmelegítem.
- Hagyd csak, majd én. Te vetkőzz le.
A férfi bólintott, majd amíg menyasszonya megmelegítette az ételt, ő levette zakóját, és a hálóban vállfára terítette, nyakkendőjével együtt. Nem ment rögtön ki szerelméhez, meg kellett emésztenie a hirtelen váltást - egy erkölcstelen nőtől egy igazi angyalhoz tért. Három órát töltött egy nőnél, akivel olykor együtt szokott lenni, formás, gyönyörű nő, de nem becsüli sokra önmagát, nem túl okos, megelégszik azzal, hogy sok férfivel ágyba bújhat, és ezért ajándékokat kap.
A menyasszonya végtelenszer jobb annál a nőnél, minden nőnél, akivel meg szokta csalni. De attól továbbra is félre fog lépni. Mert férfi, és a férfiak többsége félrelép. Ő is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.73 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2015. 02. 4. szerda 07:23
Nem tudom, miért kellett ennyire lehúzni? Vannak ilyen nők, és pont ők szoktak ilyen szemeteket kifogni. Kár a gyöngyöt a disznó elé adni... Nekem tetszett!
#7 A57L 2014. 11. 13. csütörtök 06:03
Gyenge írás.
#6 papi 2013. 12. 4. szerda 05:59
Ez alig több a semminél
#5 v-ir-a 2012. 12. 10. hétfő 00:07
hát nem tudom, meddig fogja ennyire szeretni a menyasszonya ezt a szemétládát...de a nők általában fel szoktak ébredni...
#4 genius33 2012. 12. 5. szerda 10:29
Hű... nem találok szavakat, annyira fos.
#3 gyuri0926 2012. 12. 5. szerda 08:20
épületes baromság
#2 Rinaldo 2012. 12. 5. szerda 07:42
Elég gyenge.
#1 Törté-Net 2012. 12. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?