A+ A-

Édes négyes

Csütörtök délután volt mikor megcsörrent a telefonom, a bátyám Gabi volt és azt kérdezte lenne-e kedvem másnap elmenni hozzá bulizni, a múlt hét péntek után persze azonnal igent mondtam és reméltem hogy nem csak buli lesz hanem folytatjuk azt amit elkezdtünk. Szörnyen lassan telt a délután csak az előző találkozásunk képei jártak a fejemben ahogy több hónapnyi várakozás után végre az övé lettem, ahogy a kezemmel és az ajkaimmal kényeztettem a golyóit és a faszát, ahogy először hatol be a seggembe és kezd egyre keményebben kefélni, ahogy a hosszú és kemény menet után elélvezünk és ahogy beleélvezett a számba, én pedig csak nyeltem és nyeltem utánna pedig mohón nyaltam le minden cseppjét... Hmm csak erre tudtam gondolni, megőrültem a farkáért ismét a számban akartam érezni. Nagy nehezen péntek este lett és ott voltam Gabinál, mikor beléptem a lakásába meglepődve láttam hogy másik két pasi is van nála, behívott a nappaliba és bemutatkoztunk egymásnak majd beszélgetni kezdtünk, Ricsi és Zoli helyes és szimpatikus fiúk voltak de csak az járt a fejemben hogy így nem lesz semmi Gabival és jó lenne ha elmennének, de szerencsére nem így történt!!
Telt az idő, iszogattunk és egyre bátrabb lett mindenki, a sablonos ismerkedés után csakhamar a szexre terelődött a téma, először csak a csajokról beszélgettünk majd Zoli felhozta a homo témát, elmondta hogy egy osztálytársával volt először, majd Ricsi és Gabi is elmesélte a saját történetét, én a végére maradtam és amikor elmondtam hogy nekem Gabi, a bátyám volt az első, először meglepődtek de utánna ez őket is annyira felizgatta mint engem, arról kérdezgettek minket milyen érzés a tesóddal dugni... Amikor pedig mondtam nekik hogy én azért jöttem hogy megkeféljenek, hát azokat az arcokat látni kellett volna, akkor már tudtam, hogy ma este, nem hogy nem maradok fasz nélkül, de nem is egy fog megfordulni a seggemben.
Ezután lett igazán forró a hangulat már nem csak a szánk járt hanem a kezeink is, beszélgetés közben simogattuk, puszilgattuk egymást de most még szigorúan ruhában hogy minél jobban felizgassuk egymást. Mikor már mindenki igen jól érezte magát és egymást, bementem Gabi szobájába átöltözni, felvettem egy fehér inget amiből persze igencsak kilátszott a seggem és térdzoknit húztam, én akartam lenni a kis iskolás szajhájuk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 guymiki95 2015. 04. 10. péntek 22:00
Izgalmas, de nem annyira lenyűgöző! 8 pont
#6 cskboy74 2012. 11. 12. hétfő 12:43
Nagyon ott van! Szívesen lennék az aktív fiúk helyében smile
#5 v-ir-a 2012. 05. 23. szerda 00:45
kicsit rövid volt...amúgy én is bi vagyok smile
#4 genius33 2012. 05. 16. szerda 11:01
Én is, de csak a történetek olvasásakor! smile
#3 deajk2008 2012. 05. 16. szerda 08:06
sőt izgató, felállt tőle a faszom, izgat a homoszex és a családszex, meg a gruppi....én magam biszexnek tartom.
#2 genius33 2012. 05. 16. szerda 06:37
Hmm nem is rossz smile
#1 Törté-Net 2012. 05. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?