A+ A-

Layla és a nádpálca

Fekszem
hálószobám sötétjében, aludni próbálok, de képtelen vagyok kellően ellazulni ahhoz, hogy álomba zuhanjak.
Életem fura fordulataira gondolok még azokból az időkből, mielőtt kezdetét vette karrierem címoldalas szupermodellként és Zsarnoknőként.
Találkozásom Harryval az egyik ilyen furcsa epizód volt. Ez változtatta meg mindaddig szürke életvitelemet, és indított el az úton, szenvedélyes Zsarnoknőként. Az idő tájt egy exkluzív knighstbridge-i áruház harmadik emeletén voltam divatmodell, a londoni West Enden a Sloane Street közelében. Ugródeszka volt ez a munka, az üzlet női ruházati osztályán mutattam be az új darabokat. Ebből éltem és fizettem a fele lakbért azért az alagsori szobáért, amelyet Hyacinth-tel osztottam meg a Lowndes Square-en, míg találtunk magunknak egy menő ügynököt, és nagy sikert arattunk ruhabemutatókon. Azon a dermesztő februári napon Hyacinth valahol fényképezkedett, én pedig épp távoztam az üzletből egy hosszú nap után, melyen a Spring kollekció legújabb modelljeit mutattam be. A fehérneműosztályon áthaladva, útban a lift felé figyeltem fel arra a magas, disztingvált külsejű úrra Gieves blézerben, Household Cavalry nyakkendőben. A bugyik pultja előtt állt, minden bizonnyal valami szexiset keresett egy barátnőjének. Szerencsés lehet az a lány, akire majd ráadja, hogy aztán lehúzza róla, gondoltam magamban futólag. Hallottam, hogy megkérdi az eladót, van-e valami selyemből, csipkékkel. Szóval még ízlése is van, gondoltam.
Az eladóhölgy azzal foglalkozott, hogy a kérést teljesítse, eközben én láttam, hogy a férfi lekap egy csipkésszélű selyembugyit a pultról és sietve gyömöszöli blézere zsebébe. Megálltam és úgy tettem, mintha a harisnyákat nézegetném a szomszédos pulton. A férfi megvette és kifizette azt a bugyit, amit az eladó mutatott neki, aztán - mint aki jól végezte dolgát, és azt gondolván, senki sem láthatta az ő egyéni "Egyet fizet, kettőt kap" akcióját - indult a lift felé.
Követtem őt azzal a szándékkal, hogy a bejáratnál lebuktatom őt az üzlet rendészénél. Aztán hirtelen sokkal jobb ötletem támadt. Árnyékként követtem őt az üzletből Knightsbridge-be, és mihelyt az utcán voltunk, ott mentem közvetlen a segge mögött... és a segge most már a kezemben volt. Jóképű, szexis egy szarházi volt, világos színű hajjal, gyönyörű kékesszürke szemekkel, kétségkívül valami gólerős fickó a windsori pólópályáról.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 03. 26. szerda 05:58
Nem rossz.
#5 papi 2014. 02. 7. péntek 09:27
Jóooo
#4 Andreas6 2013. 06. 6. csütörtök 14:44
Ez az idétlen Rinaldo mindenáron, mindenhol beír valamit, de még véletlenül sem olyat, amit a történet elolvasása után ne tudtunk volna. Mi a francnak koptatod ezért a klaviatúrát?
#3 Rinaldo 2012. 04. 18. szerda 08:42
Kellet bugyit lopni,elöször dugot,utána verést kapott.
#2 genius33 2012. 04. 18. szerda 08:16
Nem az én világom, dee szerintem jó lett smile
#1 Törté-Net 2012. 04. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?