A+ A-

Az első közös Valentin nap 2. rész - ...és nem bírjuk abbahagyni!

Szeretnélek lágyan csókolni, de érzem rajtad a vágyat, és ez türelmetlenné tesz engem is. Faljuk egymás szájat, és már a kezem is elkalandozik, először csak a nyakad fogom meg és húzlak még közelebb magamhoz, a fogaink összekoccannak, ahogy próbálunk elmerülni egymásban, minél mélyebben. Miközben nyelvünk kéjes csatát vív, a válladat, karodat simogatom, majd megfogom a csodálatos cicidet, alányúlok, kicsit megemelem.
A Te kezed sem tétlen és megérinti a már ébredező farkamat. Az én kezem is lejjebb vándorol, először csak ráteszem az öledre. A kéjtől belenyögsz a számba, és kissé megemeled az alsótested, hozzányomva azt a kezemhez. Erre én felbátorodom és csak úgy, a tenyeremmel elkezdem simogatni a puncikádat, miközben a te sem állsz meg, és először csak egyszerűen a markodba fogod, majd lágyan markolászni kezded a férfiasságomat.
Egész tenyerem az öledre simul, és úgy izgatom lassan és erősen nyomva, s te hátradőlve a párnákra élvezed. Föléd hajolok. és szádat csókolom, de már a nyakad fele veszem az irányt, s fogaimmal óvatosan harapdálva araszolok lejjebb. Érzem rajtad, hogy nagyon várod már, hogy a szám elérje célját, s a nyakad hátrafeszítve felkínálod éhes számnak gyönyörű melleidet. A számmal a csúcsát, de ez már neked kevés. A kezeddel odanyúlsz, a tenyeredben tartod, mint a gyermeket szoptató anya, hogy mohó ajkam könnyebben hozzáférjen.
S én kihasználva a lehetőséget, először csak körbe puszilgatom a bimbót, majd saját éhségemet csillapítva, először csak az ágaskodó rügyecskét szívom be, de egyre mohóbban, egyre többet, s számat oly nagyra nyitom, amennyire csak lehet, hogy minél többet birtokba vehessek a finom, lágy husikából.
Annyira izgat, hogy a kezedben a fegyverem teljesen megduzzad, és nem sok kell hozzá, hogy a tenyeredbe lőjem tejemet. De nem akarom elsietni, ezért ráteszem a kezem a tiédre, hogy ne mozgasd. Közben az enyém nem tétlenkedik, és most már három ujjam simogatja lábad közét. Téged is egyre jobban magával ragad a hév, és többet akarsz. Közben én visszatérek a simogatásodhoz, te pedig a fejemet húzod a kezeddel magadhoz még közelebb, de már jobban nem tudod, mert tele van a szám, az orromon alig kapok levegőt, de földöntúli élvezettel szívogatom a gyönyörű melledet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.95 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 v-ir-a 2012. 04. 14. szombat 23:54
ez nagyon szevedélyes,olyan "huh" volt számomra ...10 pont
#2 genius33 2012. 04. 11. szerda 08:00
Hmmm... smile ))
#1 Törté-Net 2012. 04. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?