A+ A-

Életem első gruppenje

Egy nehéz munkanap után kimerülten roskadtam a kanapéra, a jól megérdemelt szunyókálás reményében. Már épp elszenderültem volna, mikor hangokra riadtam fel - konkrétan vihorászásra, mely a konyhából jött. Az élettársam, Teri hangját felismertem, a többiekét azonban nem tudtam hova tenni.
Kíváncsi voltam, miben sántikálnak, ezért úgy döntöttem, megnézem. Igyekeztem nem megzavarni őket ténykedésükben, így aztán óvatosan keltem fel a kanapéról és lábujjhegyen lopakodtam a konyhaajtó felé. Még három lépést se tettem, mikor meghallottam, hogy valaki öklendezik, ezt pedig harsány röhögés követte. Aztán az én Terim érzéki hangját hallottam, amint azt mondja:
- Shelly, nagyobbra kell tátanod és csak nyugodtan, ne kapkodj. Lassabban. Nézd, hogy csinálom én.
Most már tényleg furdalt a kíváncsiság: vajon miről beszél ez a nő? A konyha bejáratához érkezve óvatosan, lopva kukkantottam be az ajtófélfa mögül.
Először meglepődtem, de a látvány kedvemre való volt: három fiatal, karcsú, bikinit viselő nő állta körül az asztalt és Terit figyelte. Minthogy Teri épp háttal állt nekem, ezért nem láthattam, mit is akart megmutatni annak a Shelly-nek - bármelyikük is volt a három közül.
Teri a leginkább anyagtakarékos fekete mikro-bikinijét viselte, jól láttam hosszú szőke haját és gazella alakját, valamint azokat a csodásan formás lábakat, melyek szemet gyönyörködtetően domború tomporban végződtek. Fejét enyhén hátravetette és csak annyit láttam, hogy egyik kezével csinál valamit az arca előtt. Minthogy nem láthattam, miben is mesterkedik Teri, a többi lány arcát tanulmányoztam, hátha onnan leolvashatok valamit. Kivétel nélkül mind aranyosak voltak: az egyik spanyolos, hollófekete hajú, sötétszemű szépség, a másik vörös hajú, világos bőrű és szeplős (hogy én mennyire csípem a vörös hajúakat), végül pedig egy afroamerikai gyönyörűség, akit már ismertem Teri munkája révén. Bár a másik kettőt még sosem láttam, feltételeztem, hogy ők is táncosnők, Teri kollégái.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 05. 12. hétfő 11:42
Nagyon jó.
#4 papi 2013. 09. 6. péntek 05:19
Nem rossz
#3 A57L 2013. 09. 6. péntek 03:57
Elmegy.
#2 Pavlov 2011. 12. 20. kedd 20:36
Számomra zavaros és elnagyolt mind nyelvezetében, mind történetben.
#1 Törté-Net 2011. 12. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?