A+ A-

Bajtársak

A kilencvenes évek elején történt, amikor katonai szolgálatomat töltöttem az ország egy kietlen részében, egy viszonylag elhagyatott, kis laktanyában, amikor nagyjából az ötvenes körüli számot vágtam le a centimről. Mint az öreg katonákat általában, úgy engem sem érdekelt az olyan hülyeség, mit a reggeli torna. Tudtam, hogy kivel kell jóban lenni, és írnok lévén velem szemben is kellő tiszteletet mutatott nemcsak a sivár kopaszok társasága, hanem a korosztályom is. Az én legjobb barátom Árpi volt, a század raktárosa. Az ébresztő előtt tíz perccel az alegység-ügyeletes felébresztett minket, mi félálomban levánszorogtunk az alagsorban lévő raktárba, magunkra zártuk az ajtót, és az előző este bekészített ágybetéteken folytattuk az alvást. A szolgálatvezető törzsőrmester szemet hunyt a dolog felett, ugyanis le volt nekünk kötelezve bizonyos eltűnt, majd megkerült lőszerek miatt.
Végül is ez nem lényeg, a történet szempontjából csupán annyi a fontos, hogy Árpi és én rengeteg időt töltöttünk együtt egy csendes, nyugodt helyen. Igazán jó barátok voltunk, mindent megbeszéltünk, amolyan fogadott testvérfélék lettünk az együtt eltöltött idők folyamán.
Vasárnap volt, a haverok nagy része eltávon, vagy kimaradáson, a többiek látogatóikat fogadták. Mi kénytelenek voltunk a laktanyában dekkolni, mert egy tiszt úgy találta, hogy a kimarcsiról nem illik ittas állapotban visszatérni, így hát két hét lafót (gyengébbek kedvéért: laktanyafogságot) erőszakolt ránk, bármennyire is tiltakoztunk. Odakinn a nyár próbálgatta az erejét, fullasztó hőség telepedett a környékre. Lenn a raktárban csend volt, és hűvös, így ott adtuk át magunkat a jól megérdemelt pihenésnek, csupán egy hányingerzöld kincstári pizsamaalsót viseltünk. Egy tiszti sofőr ismerősünk egy surranóért cserébe becsempészett nekünk egy láda sört, és néhány üveg vodkát, így kellemes mámorban szunyókáltunk. Azazhogy csak Árpi szunyókált, én a barátnőmről álmodoztam, akivel már jó ideje nem találkoztam, így hát erősen hiányzott a szex. Én hülye, halálosan szerelmes voltam, és azt hittem, hogy vár rám, de később megtudtam, hogy ő akkor már rég egy ismerősünkkel keféltette magát. De ez most nem is tartozik ide.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 ttFla51ixbAr 2015. 01. 17. szombat 10:32
Meleg szex katonákkal! A legjobb! smile Szeretkeztem én is katonával, nagyon jó volt!
#4 papi 2014. 05. 6. kedd 05:04
Nem rossz
#3 szuszoka199601 2014. 03. 29. szombat 23:56
grat
#2 fgyik 2011. 05. 24. kedd 23:38
KAMASZKOROMBAN NEKEM IS VOLT HASONLÓ KALANDOM. Egy nálam idősebb sráccal bírkóztam poénból és valahogy az érintések hatására megkeményedett a fütykösöm. Ő pedig segített rajtam egy kis kézi munkával. Akkor nagyon élveztem,de utána bűntudatom volt. Később ezt elnyomta a vágy és még néhány alkalommal megismételtük a dolgot kölcsönös orális játékokkal fűszerezve. Felnőtt koromban már nem foglalkoztam fiukkal. EBBEN A TÖRTÉNETBEN IS A PILLANATNYI "elmezavar" kölcsönös élvezete a szitu.
#1 Törté-Net 2011. 05. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?