A+ A-

A szomszéd srác anyja

avagy hogyan dugtam meg az első milfemet
Talán 16-17 éves lehettem mikor a következő történet játszódik, és egyfajta vallomásnak is tekinthető, mely évtizedek óta bennem van, és azóta is kikívánkozik. Az ehhez a sztorihoz kapcsolódó vágy azonban nem enged azóta sem.
Annak idején nagyszüleimnél töltöttem a nyarakat, egész jól ismertem már a kis falut és az ottani embereket. Sok barátra is szert tettem, így sok helyre volt bejárásom. Nagyon megbízható és illemtudő fiúnak neveltek, és valójában az is voltam. Azonban ezekben az években a hormonok elkezdtek dolgozni az véremben, és mint később kiderül ennek meghatározó szerepe volt a későbbiekben.
Egyik barátomhoz gyakran mentem, hogy focizni hívjam, vagy csak úgy lógjunk vele, ez már évek óta így ment és lassan megfigyeltem, hogy az anyja bizony egy igazi nőies nő, aki az ízléstelen öltözködésével valamennyire takarja hihetetlen nőies alakját. Az igazi változás akkor állt be mikor az amúgy alkoholista férje egy balesetben meghalt. Az azt követő nyáron, kevésbé volt zárkózott és sokat mozgott a faluban, így többször láthattam mint azelőtt.
Az igazi vágy akkor lobbant fel bennem, mikor egy nap a haverral a lépcsőn beszélgetve elment mellettünk a kapuig egy küldeményért, majd visszasétált. Egyfülledt nyári nap lévén csak egy „otthonka” volt rajta, mely tökéletesen kihangsúlyozta a túlsúlyos, bár tökéletes hatalmas fenekét, a vékony derekát és a gravitáló, de szintén hatalmas melleket, bár ezeket én csak csöcsöknek hívom. Akkor még nem tudtam, de aznap a milf kategória rajongója lettem.
Aznap nem tudom, hogy észrevette-e, a barátom anyja (hívjuk Kati néninek), de a szomszédban nyaraló fiú helyett egy férfi nézte végig a testét, és a vágy fellángolt.
Bár a következő napokban nem láttam, sokszor gondoltam rá, hogy milyen lenne megdugni. Szűz nem voltam már, de abszolút kezdő, ez azonban mit sem számított akkoriban. Mivel napokig nem láttam Kati nénit - 40-es éveinek elején járt - lassan a vágy is alább hagyott.
Nem sokkal később átugrottam, hogy a havert elhívjam játszani a pályára, mikor fura módon kati néni nyitott ajtót. Az ajtót csak félig nyitotta ki de a szavam is elakadt. Egy olcsó kínai ruha lehetett rajta, aminek a dekoltázs része egészen borzaszóan állt el, szerencsémre. Megpillantottam a hatalmas csöcsöt amit a gravitáció természetes módon húzott lefele. Ezt már ő is észrevette.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2016. 11. 6. vasárnap 05:27
Álmodozz csak.
#8 feherfabia 2016. 07. 23. szombat 06:39
Nagyon vontatott!
#7 vakon53 2016. 02. 27. szombat 14:21
Netörődjél a fikázókkal írjáltovább.
#6 listike 2014. 05. 10. szombat 14:07
Rosszhelyen van. Amúgy nagyon gyenge.
#5 tiborg 2011. 02. 9. szerda 00:20
Van lehetoseg a fejlodesre! Jo lenne,ha.....
#4 gyuri0926 2011. 02. 8. kedd 10:56
ez nem gruppen , amúgy pedig elég gyengén van megírva , sokkal többlehetőség van az alapötletben.
#3 MoppE 2011. 02. 8. kedd 08:03
az előzmény terjedelméhez képest az akutus leírása igen rövidre sikerült, pedig jó kis sztori lenne!
#2 BalGa 2011. 02. 8. kedd 05:10
Mitől lett ez gruppen?
#1 Törté-Net 2011. 02. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?