A+ A-

Márió beavatása

Márió 15 éves múlt, és nemi érettsége minden tekintetben kifejezésre jutott. Nemcsak a testszőrzete nőtt ki a hóna alatt és az ágyékán, de 13 éves korában kezdődő éjszakai spontán magömlései után immár rendszeresen - néha naponta többször is - onanizált. Miután pornólapokban látta, hogy nemcsak a nők, hanem a férfiak is szőrtelenítik magukat alul, ő is leborotválta a kinőtt szőrzetet a szeméremdombjáról és herezacskójáról.
Féltestvérét, a nála nyolc évvel idősebb Tímeát kisgyerek korában csak ritkán látta, miután a lány anyja - Márió apjának első felesége - a válás után vidékre ment férjhez, és Tímeát is magával vitte. Ezért aztán Márió irtóra örült, amikor Tímea a diploma megszerzése után a fővárosban akart munkát találni, s ezért hozzájuk költözött. Amikor Márió elég hosszú idő után viszontlátta, szinte belehabarodott. A gyönyörű 24 éves lány nem hordott melltartót, mellbimbói keményen rajzolódtak ki szűk fehér pólóján, amit a leggyakrabban hordott. Hosszú, karcsú lábai mellett formás, hosszú combja is izgatóan hatottak rá. Máriónak ekkor még nem volt állandó csaja, s ezért Tímea lett szíve bálványa és szexuális vágyainak tárgya.
Szobájuk egymás mellett volt, közös erkéllyel. Bár Tímea gyakran mászkált a lakásban törülközőbe burkolózva, és Márió egyszer zuhanyozás közben is látta, amikor rányitott a fürdőszobában, nappal nem mert belesni a szobájába, mert úgy gondolta, a lány belülről meglátná. Egy forró nyári napon azonban késő este kiosont az erkélyre, megállt Tímea ablaka előtt és gyönyörködve nézte a forróság miatt meztelenül fekvő lányt. Ahogy a melegben kitakarózva feküdt, jól látszott simára borotvált vénuszdombja. A női testben való gyönyörködés akkor ment át torokszorító izgalomba, amikor Tímea egyszer az ágyból pornóvideót nézett a tévében, miközben egyik kezével a mellbimbóját morzsolgatta, a másikkal pedig széttárt combjai között rózsaszínű dildót nyomott fel magának. Amikor egyre hangosabb nyögésekkel és sikolyokkal élvezni kezdett, Márió sortjából (alváskor mindig csak az volt rajta) elővette és verni kezdte keményen álló farkát. Nem kellett sokáig reiszolnia, mert amikor a lány altestét felnyomva kéjes sikoltással elélvezett, Márió farkából is lövellni kezdett az ondó, amit alája tartott markával fogott fel. Csak arra kellett vigyáznia, nehogy behallatsszon a szobába hangos lihegése.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 05. 16. hétfő 15:49
Nagyon jó!
#6 zsuzsika 2015. 11. 26. csütörtök 07:54
Nem rossz.
#5 feherfabia 2015. 06. 28. vasárnap 07:01
Nagyon jó!
#4 A57L 2013. 08. 18. vasárnap 06:32
Egész jó.
#3 Képészmérnök 2011. 01. 26. szerda 00:50
Kicsit kevesebb lexikonnal, változatosabban, ha lehetne. Kicsit sok az altest szó.
#2 balu1984 2011. 01. 24. hétfő 10:11
várom a folytatást!!!
#1 Törté-Net 2011. 01. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?