A+ A-

Egy éjszakás kaland

Szombat reggel volt. A telefon éles csengése rázott fel mély álmomból. Annyira kába voltam, hogy nem tudtam eldönteni, álmodok, vagy már ébren vagyok.
Meg akartam fordulni, hogy felvegyem a kagylót, de már ez az első mozdulat is nehezemre esett. Minden tagom fájt, úgy éreztem magam, mint akit összetörtek. A lakásban csend volt, csak a madarak csiripelését lehetett hallania a kertből. Még eltelt néhány pillanat, aztán hirtelen magamhoz tértem és a fejemben minden világos lett. Erik! Hát persze. Vele töltöttem az éjszakát, méghozzá micsoda éjszakát! A svéd férfival, akit ugyan csak néhány napja ismertem de ezalatt úgy megkedveltem, hogy egész éjszaka vele szeretkeztem. A szeretkezés talán még soha nem okozott számomra ennyi és ekkora élvezetet, mint vele. Harmincnégy évesen, tizenkét év házasság után megtörtént velem, hogy egy férfi, szeretkezésben, nem csak kielégített, de teljesen kimerített.
A telefon tovább csengett. Erőt vettem fáradtságomon és felvettem a telefont. Anyám volt, aki közölte, hogy lassan már dél van, és gyerekeim tudni akarják, mikor megyek értük. Tudtam, hogy nem ez az igazi ok, amiért telefonál. Arra kíváncsi mi történt az éjszaka. Anyám előtt sosem voltak titkaim, a legintimebb dolgaimat is elmondta neki. Ő egyébként húsz évvel idősebb nálam, de még mindig bámulatosan fiatalos a megjelenése és a gondolkodása is. Kora ellenére még mindig nagy érdeklődést mutat a szex iránt, és egyáltalán nem szégyenlős akár beszélni kell róla, akár gyakorolni. Megígértem anyámnak, hogy igyekezni fogok, és majd elmesélem az estémet. Aztán a telefont letéve lehunytam a szemem, és felidéztem magamban az elmúlt éjszaka eseményeit.
Eriket hétfő reggel az igazgatóm tárgyalójában ismertem meg. Két svéd honfitársával érkezett technológiai berendezések eladása céljából. A szerződés előtt azonban meg akarták ismerni vállalatunk munkahelyeit, és az ott szerzett tapasztalatok alapján akarták véglegesíteni ajánlatukat. Az igazgató engem bízott meg, hogy elkísérjem a svédeket a munkahelyekre és mutassak meg mindent, amire kíváncsiak. Mindjárt az elején kiderült, hogy Erik, anyja révén félig magyar származású volt, jól beszélt magyarul. Öt teljes napot töltöttünk egymás társaságában, autóban, építkezésen, ebédeken és megbeszéléseken.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.51 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 11. 29. szombat 07:25
Kissé vontatott.
#3 papi 2013. 06. 11. kedd 05:28
Nem rossz
#2 tiborg 2011. 12. 3. szombat 06:13
jezabella aranyom, eroltesd meg a szurke anyagod,fontaziad es probalj ujat irni,mert a kaptafa kopik!!
#1 Törté-Net 2010. 10. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?