A+ A-

Levél egyetlen szerelmemnek 2. rész

... és csak fekszünk a réten egymás mellett és nézzük az égen lomhán elvonuló felhőket. Átfut az agyamon, hogy ez csak a képzelet játéka, vagy valami álom. Bizonyosságot akarok szerezni, ezért a tenyeredbe csúsztatom a kezemet. Megszorítom. Egy könnycsepp szalad le az arcomon. Igaznak kell lenned. Kell lenned. Lenned kell.
Te rámnézel. Rámemeled azokat a gyönyörű csillag szemeidet, amik most a napfénynél is sugárzóbbak és ezért még a pillantásodat is nehéz állni. Megpróbálok bátor lenni és a szemedbe nézni, olvasni belőlük - de megzavar a gondolat, hogy itt mindennek két értelme van. Az arcomra téved a tekinteted. Felemeled a kezed és elsimogatsz egy könnycseppet az arcomról. Egy pillanatig habozol, aztán végigsimítod a hajam és magadhoz húzol. Becsukom a szemem és érzem, hogy az ajkaid a számhoz érnek gyengéden, és én bátortalanul visszacsókollak. A kezeddel ekkor már a derekamnál jársz és egy határozott mozdulattal magadhoz ölelsz. Olyan szorosan, hogy érzem, ahogyan a szívdobogásod gyorsulni kezd. Egyre szélesebb mozdulatokkal és hevesebben csókolsz, majd a nyakamat kezded el cirógatni. Még a ruhán keresztül is érzed, hogy a megkeményedett mellbimbóim a mellkasodhoz nyomódnak. Ekkor realizálódik benned, hogy nincs rajtam melltartó. Egy mozdulattal, szinte lerántod rólam a felsőmet, majd egy derék alpinistához méltó lelkesedéssel vágsz bele domborulataim felfedezésébe. Először csak lassan körözöl nyelveddel a mellbimbóm körül, aztán óvatosan szívogatni kezded, végül egy őrült cikázás után az arcomra pillantva és a sóhajokat hallgatva már kérdezned sem kell, hogy kezelésbe vedd-e a másikat is. Ezek után, mint aki jól végezte dolgát, apró csókokkal indulsz el a köldököm irányába, én pedig úgy érzem, hogy egyetlen hullámmal öntött el odalent a forró nedvesség. A rövidnadrágom cipzárjához érsz.
Hirtelen a hátadra döntelek és föléd térdelek. Csak lassan kezdem el lehámozni rólad a ruhát, minden apró felszabadult bőrfelületedet csókokkal borítva el. A nyakadnál elidőzök. Ilyenkor közvetlenül a fülembe nyögsz és egyszerűen imádom hallgatni, ahogy élvezed. Közben két kézzel megmarkolod a fenekemet és a csípődet az ágyékomhoz szorítod. Tudom, hogy mindennél jobban vágysz arra, hogy belém hatolj. De még nem lehet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.11 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 09. 5. péntek 06:08
Ez még gyengébb.
#2 papi 2013. 10. 4. péntek 12:23
Tök jó.
#1 Törté-Net 2010. 09. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?