A+ A-

Realizálódó netszex 1. rész

"Ember tervez, Isten végez." Szokták mondani okos emberek, és valóban így van. Dani (alias: drága) és én (alias: cica) is hiába álmodtuk és terveztük meg első randinkat, semmi nem úgy történt, mint vágytuk volna. Az, hogy mégis jóra alakultak a dolgok mégis sokban köszönhető annak, hogy osszú hónapokon az újra és újra elhalasztott találkozások miatt szóban minden személyes és szexuális jellegű vágyunkat megosztottunk egymással. Több volt ez a kapcsolat már csetes korában is egyszerű netszexnél, ezt mindketten tudtuk. Hiába ismerkedtünk össze egy eléggé szexorientált szobában, hiába került újra meg újra szóba köztünk a szexualitás, kapcsolatunk mégis más volt, mint a "milyen színű bugyi van rajtad" és a "gyere át dugunk egyet" típusúak.
Eleve úgy ismerkedtünk össze ama kedves szobában, hogy szex helyett elcsezsett szerelmi életemmel traktáltam szegényt, mire ő védekezőleg a saját elcseszett nemi életével kérkedett.
Sokáig azonban a nemiség csak amolyan alap téma volt köztünk, nem beszélgettünk arról mit csinálnmánk, ha... Nem kértük a másiktól, hogy mesélje el miben van. Nem traktált azzal, hogy neki mekkora, és hány óráig áll peckesen... Viszont beszélgettünk. Ami manapság egyre ritkább. Kiderült, hogy szinte semmiben nem egyezik a véleményünk, nem ugyanazokast a filmeket szeretjük, néhány kivételtől eltekintve. Hogy teljesen más elképzelésünk van a továbbiakról, mégis tökéletesen elbeszélgettünk. Aztán egyszer bhirtelen mégis megjelent a szex köztünk, ahogyan "normális" esetben már megismerkedésdünkkor kellett volna. Persze nálunk ez sem volt csetkapcsolathoz mérten normálisnak mondható, tekintve, hogy sem ő nem tekintett engem gumibabának, és én sem egy érzések nélküli önállóan mozgó vibrátornak és műnyelcvnek tartottam.
Néhány tartalmasabb és nedvesebb beszélgetésünk után rájöttünk, hogy már pedig nekünk egymás mellett lenne a helyünk, legalábbis időközönként, amikor is szellemileg és testileg is kommunikálhatunk és elmélyedhetünk egymásban.
Ez volt három hónapja. Azóta folyamatosan terveztük, hogy mikor is lesz találkozásunk nagy napja, de valahogy sehogy sem jött össze. Egészen múlt hétvégéig hol ő, hol én nyomtam "Cancelled" feliratot randink mellé. Cserébe persze vadabbnál vadabb szexuális fantazmagóriákkal leptük meg egymást, hogy kiéhezett testünk legalább ezáltal kicsit közelebb képzelje a másikat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.5 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 12. 15. vasárnap 06:24
Egész jó.
#2 genius33 2013. 02. 16. szombat 07:41
Kellemes nyes
#1 Törté-Net 2010. 05. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?