A+ A-

Az európai utas

Hívjatok csak Eurónak az egyszerűség kedvéért. Az igazi nevem nem fontos.
Pornószínésznő voltam két évig olaszban. Szép szakma sokat nem kell tanulni hozzá, elég rá születni. Elég hozzá születni, már ha a gyomrod bírja! De a szükség nagy úr!
Hogy is kezdődött?
Épp a plazában sétáltam a rucikat bámulva. Lehetőségeim ezzel be is zárultak, ugyan is a zsebemben pár ezer forint árválkodott. Este vesztem megint össze a szüleimmel, ismét a szokásos duma. Drága kislányom mi lesz így belőled...stb. stb.
Varrónőnek tanultam. Két évig dolgoztam egy kis varrodában, mint részvasaló. A "német" aki vitte a boltot, utcára tett. Ki akart kezdeni velem és én nem voltam rá vevő. Már rég óta nézett... mit nézett, stírőlt, valósággal kocsányon lógtak a szemei. Ahányszor csak hátrafordultam láttam, hogy a fenekem méregeti. Hmm... mi tagadás ez a farmervásár tényleg jó befektetés volt, jól kihozta a kerek fenekem - na de nem ennek a vén fasznak szántam. Körözött körülöttem, dűrrögött mint egy fajdkakas, igyekezett hozzám dörgölődni, ha alkalom adódott rá. Múlt héten mikor a mi sorunk bent kellett, hogy maradjon, hogy behozzuk a lemaradást a meló után odajött, és kerek perec megmondta: Jól dolgozom, kinevez csoportvezetőnek, de ennek ára is van. Hát nem. Nem és nem!!
Majd pont ezzel a löttyedt, csúf pasival.
Meg mit szólna a Magdi, a mostani főnök és a lányok. Ezt az égés nem bírnám.
Visszautasítottam, majd pát nap múlva már a kezemben is volt a felmondás "átszervezés miatt".
Otthon persze csak ezt látták és tehetetlenségünkben martuk egymást. Hogy én most hova megyek... Mit fogok csinálni... Hát majd megmutatom, hogy hova megyek.
Megmutattam, de minek?!
. Az utolsó hetet kifizették ez még a zsebembe volt, rájuk csaptam az ajtót és feljöttem Pestre. A vonaton aludtam a délelőttöt céltalanul lófráltam, munkát kerestem az Expresszben egy padon, de semmi.
Délután a plázában csavarogtam. Egy vidéki lány a "fő"városba kerül... dúdolásztam magamban és észre se vettem, hogy megszólítottak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 10. 15. szombat 07:45
Nem könnyű munka.
#5 A57L 2013. 10. 4. péntek 04:18
Elmegy.
#4 Ubesz 2009. 02. 6. péntek 00:26
Hehe van egy ilyen pornó film sorozat is ami Pierre Woodman castingjait mutatja be gondolom onnan az ötlet. De elég jó idáig!
#3 Pavlov 2009. 02. 6. péntek 00:06
Érdekes kulisszatitkok!
#2 Andreas 2009. 02. 4. szerda 13:43
Nagyon jó. Gondolom, a folytatás még jobb lesz. 10 pont.
#1 Törté-Net 2009. 02. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?