A+ A-

Nyári úszás

Július volt, a nap már magasan az égen járt mikor eszembe jutott, hogy idén még nem is jártam víz közelében. Gyorsan magamra kaptam egy fürdőnadrágot, magamhoz vettem egy törölközőt és már tekertem is a közeli folyóparthoz, ahova eddig minden évben lejártam. Volt egy kedvelt kis helyem amelyről csak én tudtam. A part két oldalát fák szegélyezték és egy keskeny kis öblöt alakított itt ki a folyó. Mikor odaértem meglepve vettem észre, hogy valaki van ott. Furcsa volt mert ezt a helyet a fáktól nem lehetett észre venni és én még nem mondtam el senkinek. gondoltam magamban én már nem fordulok vissza és ez amúgy is az én helyem, így letámasztottam a kerékpáromat egy fához és elindultam a part felé. Mikor közelebb értem oda, akkor vettem észre, hogy a parton egy fiatal lány feküdt.
Éppen a hasán feküdt és napozott. Szép bronzbarna bőrén hamiskásan csillant meg a napfény és ez ha lehet akkor még jobban kihangsúlyozta testének vonásait. Én csak álltam és meredtem bámultam gömbölyded fenekét és formás combjait és észre sem vettem, hogy a lány engem néz. Egy kis idő múlva a lány megszólalt:
- Szia! - Én elvörösödtem és nem tudtam mit mondjak, zavaromban csak egy elfojtott sziát tudtam kinyögni, mire a lány elmosolyodott.
- Régóta jársz ide mert még nem láttalak? Kérdezte tőlem a lány.
- Igen. Minden évben lejövök egyszer kétszer. Ez a törzshelyem. Zavarna ha úsznék egyet? Kérdeztem még mindig egy kicsit zavarban. A lány csak bólintott és én a vízbe vetettem magam.
Nem sokat tölthettem a vízben mikor láttam, hogy a lány a naptejet próbálja a hátára kenni. Én gyors kiúsztam a partra és felajánlottam a segítségemet, melyet a lány el is fogadott. A bőre nagyon meleg volt és selymes, már az érintésétől merevedésem lett. Finoman kentem szét a hátán a krémet. Ő is élvezte ezt, mert néha fel-fel sóhajtott egyet. Nem tudom mi ütött belém, de egyszer csak azon vettem észre magam, hogy már a gömbölyű fenekén jár a kezem és simogatom azt. A lány nem szólt semmit csak kicsit szét nyitotta lábait mint ha azt mondaná ne csak a fenekem. Kicsi kis kétrészes fürdőruha volt rajta, mely a fenekénél egy kicsit bevágott. Én ezt a vonalat követtem és lecsúsztattam a kezem a puncijára. Meglepve éreztem, hogy milyen meleg és nedves. Teljesen felizgultam simogatni kezdtem és megcsókoltam a nyakát. A lány ekkor megfordult és visszacsókolt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.12 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 15:21
Kelyhecske, próbáldkiteis valakivel fényesnappal meglátod hogy mijen.
#8 A57L 2014. 09. 22. hétfő 07:36
Jobbat is ki lehetett volna hozni belőle.
#7 listike 2014. 02. 13. csütörtök 06:43
Gyenge fantázia.
#6 papi 2013. 08. 6. kedd 05:59
Lehetne kicsit spontánabb, kicsit köznapibb, sokkal élvezetesebb lenne.
#5 titok 2010. 06. 24. csütörtök 13:09
nekem attól van tele hogy mindent megmagyaráz. :S ez meg ez mert. az meg az mert.
#4 VUK 2010. 06. 16. szerda 20:44
nekem amúgy tetszett, csak a szúnyogokat hiányoltam :D
#3 kelyhecske 2010. 06. 16. szerda 17:22
naná h kitalált, a való életben ilyen nincs tök idegennel fényes nappal nyílt terepen egy csaj, aki kicsit is ad magára , nem szexel
#2 T 2010. 06. 16. szerda 16:35
A péniszem tele van, hogy csak szarok kerülnek fel napok óta!
#1 Törté-Net 2010. 06. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?