A+ A-

Vágyak szárnyán

Zoé ránézett az órára, és meglepetten tapasztalta, hogy az hajnali 2:34 percet mutatott. Már több mint 6 órája dolgozott az elemzésén, és mégsem érezte úgy, hogy fáradt lenne. Bepötyögte a gépbe az aktuális mondata utolsó betűit, majd mély sóhajtás mellett kisétált a konyhába. Ott már hidegebb volt, így szorosabbra húzta köntösét, és ivott egy pohár vizet. Ritkán folyamodott ehhez az átlátszó löttyhöz, de most az egyszer különösen jól esett neki. Miután az első poharat kiitta úgy döntött, tölt még bele picit, és beviszi magával, talán a későbbiekben még hasznát veszi. Visszaült íróasztala mögé és átolvasgatta az elmúlt néhány óra gyümölcsét. Kifejezetten jónak hatott számára, bár tudta, a tanár úr soha sincs megelégedve vele.
Hirtelen a tálcán villogni kezdett a Windows Live Messenger beszélgető ablaka. Idegesen figyelt fel rá, nem szerette, ha zavarják miközben dolgozik, azonban amikor meglátta, hogy ki a kellemetlenkedő, nyomban megenyhült.
Kedvesével, Balázzsal, már lassan 9 hónapja együtt voltak, lelkileg igen közel kerültek egymáshoz, de a testi együttléttel problémák voltak. A fiú nem közeledett hozzá ilyen téren, Zoé pedig nem tudta, hogy mi lehet a probléma, ugyanis nem érezte magát különösen taszítónak. Sőt, nem egy srác próbálkozott már nála, kifejezetten csinosnak volt mondható. Barátja azonban más volt. Zoé tudta, hogy szerelme viszonozza érzéseit, de az sajnos megválaszolatlan kérdés volt számára, hogy hogyan hívja fel magára a figyelmét. Magában milliószor lejátszotta már, hogyan megy oda párjához, és hogyan kelti fel benne azt a bizonyos számára már olyannyira ismert, de a párja által még nem tapasztalt vágyat. Vágyott már arra, hogy Balázs a karjába zárja, simogassa, becézgesse bőrét, forró csókokkal halmozza testét, de sajnos ezen gondolatok a vágy szintjénél előrébb nem jutottak.
Kedvese sértődött hangnemmel indította mondanivalóját, ugyanis arra várt sürgős választ, hogy mi volt az a nagyon fontos dolog, ami miatt a lány lemondta a délutáni találkát. Zoé megmagyarázta neki, hogy hirtelen kiadtak egy 600 szavas fogalmazást, amit sürgősen meg kellett írnia, és el kellett postáznia a tanárának, különben súlyos következményei lettek volna. Balázs megértette, de még sajnáltatta magát kicsit, ahogyan szokta, a lány pedig csak mosolygott rajta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.4 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2018. 01. 6. szombat 07:05
Kedves kis történet.
#5 vakon53 2016. 03. 26. szombat 23:35
Nemrossz.
#4 zsuzsika 2014. 12. 23. kedd 09:12
Jó.
#3 papi 2013. 08. 12. hétfő 06:04
Nem rossz
#2 v-ir-a 2011. 12. 14. szerda 20:59
én azért nem vártam volna ennyit smile , ettől függetlenül tetszett
#1 Törté-Net 2008. 04. 13. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?