A+ A-

A második X Krisztivel

Ez a történet már jó néhány éve esett meg velem. Haverokkal úgy döntöttünk, hogy lemegyünk a Duna - partra és csapunk egy nagy kan - bulit, hiszen nekem aznap volt a 20. születésnapom, és a második x - et meg kell ünnepelni rendesen. Ismeritek az ilyet. Vadkemping, zene, pia, állatkodás.
Fogtuk is magunkat egy péntek délelőtt és összeszedtük a cuccokat. Nyolc ember 4 sátorral, és eszméletlen mennyiségű piával. Mivel azért a városhoz nem volt olyan nagyon közel a tábor helye, a felszerelést kocsival szállítgattuk le. Délre már állt a mi kis táborunk és zúgott a zene. Közben piáltunk, horgásztunk. Ez első nap szép csöndben el is telt, és mivel ismerőseinknek elmondtuk, hogy hova is megyünk, néha 1 - 1 ember meglátogatott minket. Este aztán jött a tábortűz. Kaja, röhögés, pia. Valamit viszont hiányoltunk, ez pedig a nők jelenléte volt. Nem volt mit tenni, irány a Disco. Ahhoz viszont, fürödni is kell. Irány a Duna. Ehhez azért hozzátenném, hogy ez tavasszal történt, tehát a víz, még nem volt olyan hű de meleg. Mindegy, végülis elkészültünk, és a fél tábor, azaz négyen fiuk beugrottunk a kocsiba, izé akarom mondani Trabantba. Ez azért kell a történeti hűséghez.
Mikor megérkeztünk a Discoba, még alig volt valaki. Irány a pult, és a jókedvű társaság ismét öblíti az út porát. Leültünk, és vártuk, hogy jöjjön a nép. Nem is kellett sokat ott unatkozni. Hamar tele lett a helység, és nagyon sok lány volt lenn. Barátom meglátott 2 nőt egyedül egy asztalnál, nem is kellett sokat unszolni, oda is csüccsentünk, meghagyva a többieknek, hogy ők is kezdjék el a csajozást mert 2 lány még kevés lesz. A lányokkal kedélyesen elcseverésztünk, mint közben kiderült az egyikőjüket cimborám ismerte már régebbről, de csak futólag. A másik lánnyal történt beszélgetés során pedig kiderült, hogy a öccsét én ismerem, sőt, elég jó haver. A Disconak hamar vége lett, hiszen sokat dumáltunk és sokat táncoltunk. Megbeszéltük a lányokkal, hogy utánna lejönnek majd hozzánk tovább bulizni a sátorhoz. Megkerestük a másik két delikvenst, akik ekkor már a "sárga föld" határát súrolták. Így muszáj volt a srácokat az első fuvarral leszállítani. Második körben a lányokért mentünk fel. Mivel istenigazából nem nagyon haladtunk a csajozással, így már az is meglepetésként hatott, hogy ők már eldöntötték, hogy hogy ki - ki mellet fog ülni, magyarán már választottak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherkalman1 2017. 05. 31. szerda 07:47
Kicsit zavaros volt.
#7 A57L 2016. 06. 4. szombat 04:31
Nekem ez nem jött be,nem tetszett.
#6 papi 2015. 12. 21. hétfő 18:12
Nem rossz
#5 feherfabia 2015. 10. 31. szombat 06:06
Közepes!
#4 incifinci 2002. 12. 9. hétfő 10:29
Nem tudom, hogy jött ki a több mint 7-es átlag. Ha a folytatás is ilyen bugyuta, akkor inkább ne írd le. Ezt is kár volt elolvasni.
#3 weed 2002. 10. 31. csütörtök 11:54
Ezek aztán gyorsan végeztek. Egy kis lefetyeléstől elment a buxa, a srác arcon lőtte rögtön az elején a szopásnak.. Qrva ratyi story
#2 xxe 2002. 08. 10. szombat 13:11
Sweety.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?