A+ A-

Lagziban

19 évesen mi is foglalkoztatja legjobban a fiatal férfiakat. Állandó barátnő hiánya miatt krónikus punci hiányban szenvedtem. Néha ott tartottam, hogy a szomszéd 50-es özvegyasszonyt is már letepertem volna, ha kötélnek áll, de meg sem próbáltam, eléggé félénk voltam. Rengeteget fantáziáltam a nőkről és szenvedtem, mert nélkülözni kellett. Gyakran a kerékpáros asszonyokat szemléltem a kivillanó combokat és elképzeltem, hogy azok a combok a derekam köré fonódnak és szeretkezem velük. Sajnos sok tapasztalatom nem volt, fiatal, hasonló lányokkal játszottam eddig, akik kevés örömet adtak és persze én sem álltam a helyzet magaslatán. Minden pillanatban a csodát vártam, hogy érett nőt megkaphatok, és kedvemre szeretkezhetek vele.
Történetem azért is furcsa, mert orvos egyetemre készültem és olyan helyen dolgoztam, ahol sok nő fordult meg, aztán sok nővér, asszisztens dolgozott. A reményeim nem váltak valóra, hogy egy jó tapasztalt asszony elcsábítson, vagy legalábbis én érjek el náluk valamit. Mivel nem vettek fel érettségi után az egyetemre, így sokat tanultam kevés időm maradt, hogy a vágyaim beteljesüljenek. A munkámat szerettem, mivel úgy gondoltam jó lesz előképzésnek, így megtanultam olyan fogásokat, hogyan kell részeg vagy beteg embereken segíteni, levetkőztetni, lefektetni. Rengeteg női testet láttam, de a beteg ember nem ébresztett vágyat. A nővérek szerettek, de általában valamelyik orvos volt a szeretőjük így nem rúgtam labdába. Próbálkoztam minden trükkel, de mindhiába. Eljött a nyár a felvételi lezajlott, a felkészülés és a munka elfárasztott. Állandóan rossz kedvem volt, mert úgy éreztem nincs értelme az egésznek. Fiatal, egészséges, viszonylag jóképű, kisportolt /birkóztam több, mint 10 évig/, egészséges méretekkel megáldott férfinak éreztem magam és nem sikerült a nőkkel szinte semmi.
Szüleim bejelentették, hogy távoli rokonnak az esküvőjére kell menni. Eszembe sem volt, úgyis ismerek szinte mindenkit, nem vagyok iszós, nincs értelme elcseszni egy hétvégét. Nem érdekelte a családomat, kiadták parancsba, menni kell, elkel a férfikéz. Unokatesók is jöttek, persze mind fiú, így csak a dumálásra volt esély. Eljött a péntek, utaztunk és indult a buli. Sátorállítás, díszítés, konyhai munkák, semmi komoly lehetőség. Persze nézegettem én már mindenkit, de a rokon az rokon. Idegen alig volt és persze olyan izgalmas nő meg szinte semmi.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sikamika 2015. 09. 9. szerda 14:59
tetszett..
#6 A57L 2015. 06. 25. csütörtök 04:36
Ez tetszett.
#5 papi 2013. 11. 6. szerda 15:30
Nagyon jó
#4 genius33 2013. 06. 2. vasárnap 15:18
Szuper smile
#3 listike 2013. 04. 21. vasárnap 19:38
Nagyon tetszett. 10pont.
#2 kiscsillag 2009. 11. 13. péntek 08:13

#1 Törté-Net 2007. 12. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?