A+ A-

Szex szeánsz

Rendszeresen olvasom, mit olvasom, falom a szex hirdetéseket. Keresem, kutatom bennük a nekem valót, melyre azonnal válaszolok. Most is ülök a fotelben és a hirdetéseket olvasom. Egyszer csak megakad a szemem egy érdekes, nekem nagyon is tetsző hirdetésen: " Szex szeánszot tartunk, amire minden érdeklődőt szeretettel várunk. Ha gátlásos, itt bátran levetheti gátlásait, felszabadult lesz és örömmel vetheti bele magát a szex összes rejtelmeibe. Összejövetel minden nap esti órákban. Hívja bátran a 06 - 20 - ... telefonszámot." Hát ez egy érdekes program lehet. Máris hívom a megadott telefonszámot. A vonal túlsó végén egy nagyon kellemes női hang:
- Mit segíthetek?
- A szeánsz után érdeklődnék.
- Egyedül vagy partnerrel?
- Egyedül. Most ezt egyedül szeretném kipróbálni.
- Szégyenlős vagy vannak gátlásai?
- Hát... szégyenlős nem vagyok, de a farkam mérete miatt, néha gátlásos és szorongós vagyok.
- Miért mekkora?
- Nyugalmi állapotában alig két centi hosszú, de ha felizgatják, akkor tizenöt cen - ti hosszú és négy centi átmérőjű lesz azonnal. Ugye milyen kicsike és vékony.
- Ez egyáltalán nem kicsi és nem vékony, ez egy normál méret és ez ne zavarja. Jöjjön el és meglátja, hogy soha többé nem lesz emiatt gátlásos. Amugyis nálunk minden méretű ember egyformán van kezelve és nem ezt figyeljük.
- Miből áll a szeánsz?
- Egy időkorlátozás nélküli foglalkozás, melyen élő szeretkezési bemutató, egymás előtti személyes élménybeszámolók, gátlás feloldó gyakorlatok és erotikus szeánsz, a hozzá tartozó gyakorlati kipróbálás lehetőségével.
- Feltétlenül elmennék, nagyon izgat a dolog. Mikor mehetnék?
- Ha ráér ma este, még van egy szabad helyünk. Eljön?
- Hát persze, hova és mikorra? - mondom nagyon izgatottan, mert már azonnal ott lennék és belevetném magam teljes odaadással az elmondottakba.
- Este hét órára, az erotikszentélyembe, Leszi u...
- Köszönöm feltétlenül ott leszek, Laci vagyok.
- Várunk édes Lacikám, jó farok állással, puszi az édes kis farkad végére. - erre a farkam azonnal felállt. Mi lesz ott, ha már most igy beszél ez az édes nő.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.59 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2016. 06. 1. szerda 04:47
Nagyon jó írás,megérdemli a 10 pontot.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?