A+ A-

Andi riválisa

Ez is velem esett meg és elmesélném nektek...
Az első nagy szerelmemmel, 3 éve voltunk már együtt, de az utolsó fél évben rengeteget vitáztunk. A kapcsolatunkat már csak a jó szex tartotta életben. Isteni volt vele az ágyban rengeteg dolgot átéltem vele, szinte minden egyes alkalom emlékezetes maradt valamiért és sohasem volt egyforma.
Ebben a viharos szakaszban meghívtak minket egy házavató bulira. Rengetegen voltak, a pasim már jól bepiált és azzal idegesített, hogy az orrom előtt enyelgett minden csajjal. Én meg durcásan támasztottam a falat el sem mozdultam mellőle, nehogy eltűnhessen egy pipivel.
Régóta figyeltem egy csajt, aki le sem vette a szemét Gyuriról, kb. 2 méterre tőlem, dobta a csábos pózokat és mosolyokat a kedvesem felé. Láttam rajta hogy tudja ki vagyok és engem is provokálni akart. Amikor eljátszotta, hogy teljesen véletlenül lecsúszik a válláról a ruha pántja ezáltal kivillantva formás mellét, ami az enyémnél jóval nagyobb volt, betelt nálam a pohár. Oda akartam menni hozzá, hogy beolvassak neki, de ő dobott felénk egy látványos csókot intett Gyurinak hogy menjen utána, azzal felrohant a lépcsőn és eltűnt az egyik szobában.
Több se kellet nekem utánarohantam. Gyuri semmit nem vett észre ebből, csak a piálással volt elfoglalva. Dühösen nyitogattam a szobaajtókat, egyiket a másik után, hogy megtaláljam a csajt. Na majd megmutatom én a kis szukának kivel kezdjen! Gondoltam Végül benyitottam a fürdőbe, és ő ott állta a tükör előtt ajkait rúzsozva. Bevágtam az ajtót magam mögött és még a kulcsot is ráfordítottam. Majd nekiszegeztem a kérdést!
- Mit képzelsz te magadról?
A lány lassan befejezte a rúzsozást a végén cuppantva egyet a tükörképének, majd halálos nyugalommal felém fordult, és tetőtől talpig végigmért mielőtt megszólalt.
- Miért is? -kérdezte, olyan fennhangon hogy már szinte toporzékoltam a dühtől. A lány egy magasra rakott hosszú copfba fogta a haját, térdig érő szűk fekete szoknyát viselt, hatalmas melleit, pedig egy mélyen dekoltált áttetsző aranyló blúz alá rejtette, lábain aranyszínű tűsarkú volt. Királynői stílusa mellett szürkének éreztem magam a kis farmerminimben, és az egyszerű topomban meg a lapos sarkúban. Ez az érzés el is tűnt a következő másodpercben, mikor elé léptem , elkaptam a copfját és annál fogva szorosan magam elé húztam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 12. 5. péntek 10:21
Ez a grupiban is megállta volna a helyét.
#5 Mester 2007. 09. 14. péntek 21:56
Tetszik
#4 Torkos 2007. 09. 14. péntek 07:53
Nekem kicsit mesterkéltnek tűnik, de használható valamire. Kinek, mire. A jól bepiált pasi mintha a végén túl józan lenne. Az öndicséret pedig büdös. Magad
sose dicsérd. Ne csapongj! Az érzelmek változása sokkal
lassabban zajlik. Szerintem fogalmad sincs a dologról.
A vágyaidat próbálod fogyaszthatóvá tenni. Akinek volt
módja valamire az valamit átélt. Tudja mi játszódik le
benne.
#3 Thuvia 2007. 09. 12. szerda 00:32
Nem semmmi... még!!!!
#2 janó 2007. 09. 11. kedd 16:51
Jó!!!
#1 Törté-Net 2007. 09. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?