A+ A-

Egy örömlány éjszakája

Mikor reggel felkeltem, a pasi már nem volt sem az ágyban, sem a szállodai lakosztályban. Csak egy üzenetet hagyott:
"Jó voltál! Hívlak!"
És mellette szépen kiterítve 3 tízezres.
Na igen. Így kezdődött ez a reggel is.
És úgy folytatódott, hogy felkeltem, lezuhanyoztam, majd felöltöztem.
Tudjátok, mint a filmekben! Amikor ül a csaj az ágy szélén, rajta a necc harisnya, miniszoknya, épp húzza fel a tűsarkú, hosszú szárú csizmáján a cipzárt, majd feláll, megigazítja a melleit a falatnyi toppjában, belenéz a tükörbe, megrázza a haját, nyelvével benedvesíti az ajkait, felkapja a padlóról a táskáját (elteszi az éjszaka keményen megkeresett fizetését), a szék háttámlájáról a kis kabátját, és távozik.
Na! Én is épp így cselekedtem. Csizmám sarkától zengett a csendes szálloda.
Mikor kiléptem a szálloda ajtaján, láttam a szemem sarkából, ahogy a recepciós pasi, kihajol a pulton, és úgy bámul utánam. Ezen elmosolyodtam.
Sétálva a kihalt utcákon (Vasárnap reggel lévén, ilyenkor az ember a családjával reggelizik), gondolkodtam.
Vajon jó így ahogy élek? Nem lenne jobb egy állandó pasi, aki mellett minden reggel felébredhetek? Akivel elmegyünk moziba, kirándulni? Akinek gyereket szülhetek (bár előtte azért megcsinálja őket).
Aztán rájöttem, hogy nem lenne jobb. A tartós kapcsolat nem nekem való. Semmi kedvem más koszos gatyáját mosni, az elhagyott zoknikat összeszedegetni, elpakolni utána, mert ő nem volt rá hajlandó, szagolgatni a reggeli szájszagát, mindig ugyanazt a testet látni (elég unalmas lehet egy idő után, arról nem is beszélve, hogy a Káma Szutrának is egyszer vége van), és elhízni azért, mert felcsinált! Na ne! Nekem ez nem kell!!!!
Mikor hazaértem, láttam, hogy az üzenetrögzítőm villog, bekapcsoltam:
" Önnek 1 új üzenete van."
Na, ne mond! Tényleg?! És csak 1? Akkor halljuk:
"Szia Lol! Béla vagyok! Múlt hónapban eltöltöttünk együtt egy éjszakát, és most megint Pesten vagyok. Nem lenne kedved ma este 9-kor találkozni velem a múltkori helyen? Tudod, Hilton. Én várni foglak. Szia."
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.86 pont (7 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Dudi1984 2007. 06. 25. hétfő 06:10
ez a történet szerintem nagyon jó! Az életről szól, hogy mégis milyen lehet az örömlány élete. a fogalmazás szép, a mondatok szépen meg lettek írva, valamint nem volt benne trágár szó. szerintem így sokkal jhobb egy történet. Nem csak a szexről szól, hanem maga az egész estéről. Nomeg az emberiség mivé fajulásáról.
#2 rövid 2007. 06. 12. kedd 14:47
rövid
#1 Törté-Net 2007. 06. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?