A+ A-

Tükörtörténet 1. rész

Történetem a 80-as évek elején történt. Sorkatonaként hazámat szolgáltam. Az egyik tavaszi pénteken őrmesterünk közölte velünk, hogy kimenőt kaptunk a hétvégére. Ürüm az örömben az volt, hogy mire kijöhettünk a laktanyából csak az utolsó vonatok egyikét értük el. Természetesen a vonat késett és a csatlakozást is lekéstük. Az egész nap egy rémálommá kezdett válni. A tavasz első igazán meleg napja volt. A vonaton egy ablakot lehetett csak lehúzni, ezért egy szaunában érezhettük magunkat. Hat órai vonatozás után már csak katonatársam Zoli volt utipartnerem. Zoli osztálytársam volt az általános iskolában és egy utcában is laktunk, így ha lehetet, mindig együtt utaztunk. Éjfél után érkeztünk haza. Szüleim nem tudtak arról, hogy hazajövök, gondoltam meglepem őket. A vonatról leszállva igyekeztünk haza. Útközben a parkban találkoztunk Misivel, a kisöcsémmel. Barátaival kosarazott. Meglepett, hogy mit keres ilyenkor az utcán.
Misi amikor meglátott odaszaladt hozzám. Megöleltük egymást, majd elmondta, hogy anyuék a hétvégére lementek a nagyihoz és ő csak azért maradt itthon, mert edzése és meccse lesz a hétvégén. Kihasználva a szabadságot adott magának egy kis pihenőt. Elbúcsúztunk Zolitól és hazafelé vettük az irányt. Én és a kisöcsém. Misi elsős volt egy gimnáziumban, de legalább tizenhét évesnek nézett ki. Jó testvérei voltunk egymásnak.
Végre hazaérkeztem. Úgy éreztem magam, mint aki napokig valamilyen edzésen vett részt. Csapzott és fáradt voltam. Bementünk Misi szobájába és beszélgettünk még egy kicsit. Misi kiment valami kajáért, én pedig elnyújtóztam ágyában. Talán el is aludtam amikor testvérem visszajött. Ettünk néhány falatot, majd kistesóm elhatározta elmegy zuhanyozni és lefekszik, ezt ajánlotta nekem is mert elmondása szerint teljesen oroszlánszagom van.
Misi elkezdett vetkőzni. Levetette magáról a már száradó pólóját. Bár testvérek voltunk, csak az arcunk hasonlított egymásra. Én részben apára ütöttem. Sötét bőr, erős testszőrzet, de az anya magasságát örököltem, a magam 175 cm-vel. Misi nagyon hasonlított anyára. Világos bőr, szőke haj, apánk magasságával kiegészülve. Ezért is volt ő az iskola kosárcsapatának a tagja. Pólóját felhúzva megcsodálhattam a kamasz fiú testét. A seregben zuhanyozáskor sok pucér pasit láthattam, mindenféle típusból, de a testvérem mégis csak más.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 toomi 2011. 09. 24. szombat 23:54
A tojások, zacsik....hmmmmm.....Én is imádom a heréket...pláne a kamasz-tojásokat.....XD!
#4 bistván 2010. 08. 21. szombat 21:11
Nagyon felizgultam , imádom a szőrös férfi testet .
#3 v-ir-a 2010. 01. 1. péntek 23:55
tényleg jó volt, nekem nagyon tetszett
#2 Crad 2007. 06. 6. szerda 12:55
Régen olvastam ilyen jól megírt erotikus novellát!
#1 Törté-Net 2007. 06. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?