A+ A-

Egy életre szóló kaland...

Szeretném megosztani veletek egyik felejthetetlen élményemet a sok közül! Néhány éve még a Pécsi egyetem padjait koptattam számos barátommal együtt. Akkoriban Nyíregyházán éltem és onnan "ingáztam". Természetesen ez csak havi egy alkalmat jelentett, így igazából Pécsen éltem és haza csak látogatóba érkeztem! Már az első év fele eltelt, amikor felfigyeltem egy lányra, akit többször is láttam ugyanazokon a vonatokon, amikkel én jártam! Nagyon szép lány volt! Barátaimmal egymás között később csak "miniatürnek" hívtuk, mindezt nem gúnyosan, hanem amolyan csodálattal vegyes vágyakozással! Gyönyörű barna szemei voltak, hosszú vörös haja, kis formás kezei. A testére pedig nehéz szavakat találni. Sokat sportolt, futott, úszott és focizott. Ezektől annyira feszes és izmos volt hogy egy férfi sem bírta megállni, hogy utána ne forduljon, ha elment mellette. Mindehhez annyira nőies kisugárzás és egyszerű magával ragadó ízlés tartozott, mely kívánatossá tette minden mozdulatát és minden pillantását! Andreának hívták.
Sohasem voltam egy nagy hódító, szövegem sem volt elbűvölő, ha ismerkedésről volt szó, így mindig beértem az egyszerű lányokkal. Úgy éreztem, hogy mindenkinek meg van a saját helye a világban, és az enyém az egyszerű, kedves, lányok mellett van. Nem is mertem gondolni egy igazi nőre, egy nőre, aki elvarázsol, hogy meghódítsd, aki magához édesget, hogy szeresd, és aki karodba bújik, hogy férfi lehess! Nem, ez nem az én világom, gondoltam akkor! Mégis volt valami furcsa érzésem vele kapcsolatban, de próbáltam elfojtani magamban.
A következő félévben többször összefutottunk, igaz kerestem is a társaságát amennyire lehetett. De sajnos a vonaton egyszer sem találkoztam vele. Szerencsére tanulni nem nagyon szerettem, és az időm nagy részét a kollégium "büféjében", vagy egyetemi bulikon töltöttem. Nagyon sokszor futottunk össze ilyenkor! Gyakran azt éreztem, mintha engem nézne, de amikor ránéztem teljesen máshova révedt a tekintete. Egyik este úgy éreztem, hogy eljött a megfelelő pillanat és a nem kevés alkohol hatásától bátran odaléptem hozzá. A buli éppen a vége felé tartott, valami lassú szám ment éppen. Kicsit sután megkérdeztem, hogy nincs-e kedve táncolni. Ekkor láttam, hogy már kabát van rajta. Kicsit lenézően végigmért, vagy legalábbis akkor így éreztem, és az egyik nem kissé részeg barátnőjével távozott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 15:26
10 Pont!
#8 Ulysses 2015. 01. 26. hétfő 21:07
A szerző nem egy őstehetség, de szívből ír, szép gondolatokat fogalmaz meg. Valóban nem egy tucatpornó, egészen életszerű. Tetszik az őszinte hangvétele. Nagyon remélem, hogy tényleg megtalálta élete párját!
#7 zsuzsika 2015. 01. 26. hétfő 09:15
Ritka jó. Erotikus,nem vulgáris.Nagyon tetszett.
#6 Kaszkadör 2012. 02. 3. péntek 12:59
Nagyon tuti kis történet,gratulálok a feleségedhez 10 pont..
#5 Craig 2007. 05. 30. szerda 02:17
Naaagyon Jóóó a Sztori. Végre valami, nem pornósztori, hanem egy szoftos lightos történet, ami valljuk be nem rossz. Nagyon is jó!

Ja és gratulálok az asszonykához.
#4 seveled 2007. 05. 30. szerda 00:04
nagyon tutti sztori. Írj még!!!:)
#3 D.Attila 2007. 05. 28. hétfő 14:08
Jó lenne ha majd ilyen feleségem lenne....:D
El bírnám viselni:D
#2 Ati 2007. 05. 26. szombat 08:24
Ez egy tuti sztori!!!
#1 Törté-Net 2007. 05. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?