A+ A-

Egy életre szóló kaland...

Szeretném megosztani veletek egyik felejthetetlen élményemet a sok közül! Néhány éve még a Pécsi egyetem padjait koptattam számos barátommal együtt. Akkoriban Nyíregyházán éltem és onnan "ingáztam". Természetesen ez csak havi egy alkalmat jelentett, így igazából Pécsen éltem és haza csak látogatóba érkeztem! Már az első év fele eltelt, amikor felfigyeltem egy lányra, akit többször is láttam ugyanazokon a vonatokon, amikkel én jártam! Nagyon szép lány volt! Barátaimmal egymás között később csak "miniatürnek" hívtuk, mindezt nem gúnyosan, hanem amolyan csodálattal vegyes vágyakozással! Gyönyörű barna szemei voltak, hosszú vörös haja, kis formás kezei. A testére pedig nehéz szavakat találni. Sokat sportolt, futott, úszott és focizott. Ezektől annyira feszes és izmos volt hogy egy férfi sem bírta megállni, hogy utána ne forduljon, ha elment mellette. Mindehhez annyira nőies kisugárzás és egyszerű magával ragadó ízlés tartozott, mely kívánatossá tette minden mozdulatát és minden pillantását! Andreának hívták.
Sohasem voltam egy nagy hódító, szövegem sem volt elbűvölő, ha ismerkedésről volt szó, így mindig beértem az egyszerű lányokkal. Úgy éreztem, hogy mindenkinek meg van a saját helye a világban, és az enyém az egyszerű, kedves, lányok mellett van. Nem is mertem gondolni egy igazi nőre, egy nőre, aki elvarázsol, hogy meghódítsd, aki magához édesget, hogy szeresd, és aki karodba bújik, hogy férfi lehess! Nem, ez nem az én világom, gondoltam akkor! Mégis volt valami furcsa érzésem vele kapcsolatban, de próbáltam elfojtani magamban.
A következő félévben többször összefutottunk, igaz kerestem is a társaságát amennyire lehetett. De sajnos a vonaton egyszer sem találkoztam vele. Szerencsére tanulni nem nagyon szerettem, és az időm nagy részét a kollégium "büféjében", vagy egyetemi bulikon töltöttem. Nagyon sokszor futottunk össze ilyenkor! Gyakran azt éreztem, mintha engem nézne, de amikor ránéztem teljesen máshova révedt a tekintete. Egyik este úgy éreztem, hogy eljött a megfelelő pillanat és a nem kevés alkohol hatásától bátran odaléptem hozzá. A buli éppen a vége felé tartott, valami lassú szám ment éppen. Kicsit sután megkérdeztem, hogy nincs-e kedve táncolni. Ekkor láttam, hogy már kabát van rajta. Kicsit lenézően végigmért, vagy legalábbis akkor így éreztem, és az egyik nem kissé részeg barátnőjével távozott. Többé nem próbálkoztam és kerültem a társaságát, egyszerűen hülyének éreztem magam és megalázottnak, ha mégis összefutottunk valahol!
A tanév így ért véget. Utolsó vizsgám után azonnal rohantam az állomásra, hogy elérjem az utolsó IC-t amihez még lesz csatlakozásom Nyíregyházára. Kicsit korábban leértem, mint ahogy terveztem így még várnom kellett a peronon. Pécsett szokás, hogy a szerelvényt csak akkor húzzák be, ha már csak tíz perc van indulásig, így egy jó negyed órás várakozásra kényszerültem. Július eleje volt, a délutáni nap erősen tűzött, ezért próbáltam árnyékba húzódni, mivel elég sokan ácsorogtak már a vonatra várva, egy oszlop tövénél húztam meg magam. De jó, gondoltam, ahogy leguggoltam az árnyékba. És ekkor megláttam őt! Pont arra jött. Gyönyörű barna lábán megcsillant a napfény, a magas sarkújának pántjai világítottak vékony bokáján, elnyomva bokaláncának csillogását. Formás combjai egymáshoz értek, ahogy lépdelt, és minden egyes lépésnél áttűzött a nap szoknyáján, sejtetni engedve izgató tangáját.
Rövid, könnyű nyári szoknya volt, felette kisméretű feszes top. Sokat nézegettem áhítozva már melleit, melyek szabadjukra engedve almányi méretük ellenére is huncutul, kacéran himbálóztak járás közben. Most sem volt rajta melltartó, nagyon szép mellei lehettek, már a mozgásából érezni lehetett; de így hogy a kis top erősen kiemelte átlagosnál talán kissé nagyobb bimbóit, a kissé duzzadt udvarral, egyértelmű volt hogy feszesek és kellemes érintésűek! Kecses járása kihangsúlyozta jól ívelt lábát és játékos vállait. Az arcára néztem! Innen lentről nézve talán még szebbnek tűnt. A kedves mosolya, ami állandóan az arcán ült magabiztos boldogságot sugallt, és ahogy az izgató őzike barna szemeivel nézett, a hosszú pilláit gyermekien rebegtetve már az elég volt egy kisebb orgazmushoz. És ekkor valami történt! Megemelte a karját és mosolya, ha lehet még kedvesebb és melengetőbb lett. Hátranéztem, de nem volt senki mögöttem. Visszanéztem a lányra, aki már a nevemet is kiabálta. Ügyetlenül visszaintettem, de még mindig nem hittem el hogy ez nekem szól. Közben felálltam guggoló helyzetemből és addigra Andi is odaért.
Ekkor váratlanul és olyan gyorsan, hogy fel sem fogtam nyomott egy puszit az arcomra! Szia, mondta. Kicsit remegő hangon üdvözöltem. Rövid kínos hallgatás következett, majd a csendet én törtem meg, felajánlva, hogy elkísérem a pénztárhoz, hogy jegyet vegyen, de mint kiderült már előző nap megvette. Egyre jobban éreztem a forróságot az idő, a nap és a lány is fokozta mindezt. Megszomjaztam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 15:26
10 Pont!
#8 Ulysses 2015. 01. 26. hétfő 21:07
A szerző nem egy őstehetség, de szívből ír, szép gondolatokat fogalmaz meg. Valóban nem egy tucatpornó, egészen életszerű. Tetszik az őszinte hangvétele. Nagyon remélem, hogy tényleg megtalálta élete párját!
#7 zsuzsika 2015. 01. 26. hétfő 09:15
Ritka jó. Erotikus,nem vulgáris.Nagyon tetszett.
#6 Kaszkadör 2012. 02. 3. péntek 12:59
Nagyon tuti kis történet,gratulálok a feleségedhez 10 pont..
#5 Craig 2007. 05. 30. szerda 02:17
Naaagyon Jóóó a Sztori. Végre valami, nem pornósztori, hanem egy szoftos lightos történet, ami valljuk be nem rossz. Nagyon is jó!

Ja és gratulálok az asszonykához.
#4 seveled 2007. 05. 30. szerda 00:04
nagyon tutti sztori. Írj még!!!:)
#3 D.Attila 2007. 05. 28. hétfő 14:08
Jó lenne ha majd ilyen feleségem lenne....:D
El bírnám viselni:D
#2 Ati 2007. 05. 26. szombat 08:24
Ez egy tuti sztori!!!
#1 Törté-Net 2007. 05. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?