A+ A-

Kényeztetés - inkább nőknek

levél egy régi ismerősnek:
Szia Drága!
Nem is értem ezt most, hogy találtad ki, hogy írjam le mit csinálnék veled ha megint kettesben leszünk. Fel akarod húzni magad? Vagy engem? Vagy ennyire nem foglalkoznak veled otthon?
Ennek én csak örülök...
Ne félj ha összejönnek azok a találkák, bepótoljuk, én nem sokat változtam e téren...
Na jó akkor dőlj hátra játszunk egy kicsit
Ismerek egy helyet a belvárosba, hangulatos szoba egy franciaággyal pár szék,
egy étkezőasztal. /pont jó a magassága/ . pici fürdő egy zuhanyzóval, semmi extra de nem is kell több.
Ide csábítanálak fel, a pezsgő természetesen már be lenne hűtve és egy kis eper is rendelkezésre állna. Nem fárasztalak majd a napi hírekkel, és az időjárással, miután körbenéztél és rendben találtál mindent, az ablaknál állva azt nézed, hogy mennyire lehet belátni odalépek hozzád és hátulról átölellek. Beleszagolok a nyakadba és érzem a kellemes parfümöd illatát, ez és a finom puha bőröd beindít egy kicsit...
Leveszem a felsődet hogy jobban hozzáférjek a nyakadhoz és a vállaidhoz. Csókolgatom finoman lehelgetem és újaimmal hegyével finoman végigsimítalak, simogatom a válladat a kezeidet végig, majd a hasadat és a hátadon felfelé haladva visszatérek a vállaidhoz.
Te még mindig háttal állsz nekem és kifelé nézel, vagy csukva van a szemed ezt most nem láthatom, mert leguggolok és még a derekadat csókolgatom kigombolom a nadrágod lecsúsztatom rólad, már csak fehérnemű van rajtad. Most végigsimítalak mindenhol, ahol nem takar el a csipke, és eltelítődöm bőröd illatával.
Felállok, megfordítalak és mélyen egymás szemébe nézünk, de csak egy pillanatra, mert finoman megcsókollak és közben kipattintom a melltartód csatját, a pántokat lebuktatom válladon, majd egy kicsit hátrébblépek, hogy had gyönyörködjem így benned.
Ölbeveszlek és beviszlek a fürdőbe, megengedem a vizet és még én ledobálok magamról mindent te is kilépsz az utolsó ruhadarabból ami még rajtad maradt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 v-ir-a 2011. 11. 5. szombat 22:08
ügyelni kell a helyesírásra is smile /pl. a -ban-ben, ujj,stb/
#1 Törté-Net 2007. 06. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?