A+ A-

Sítábori kaland

Jól indult a sítábor, négyen kerültek egy apartmanba: Adrienn, Csilla, Tamás és Péter. Adrienn, Tamás és Péter negyedévesen évfolyamtársak voltak az egyetemen, Csilla - Tamás húga - pedig elsős volt egy főiskolán. Ők hárman régóta ismerték egymást, és Csilla sem volt idegen: Adriennel együtt járt aerobic - órákra, és Péter is találkozott már vele régebben.
Az ágyak elosztásánál pajzán poénkodás kezdődött, mivel a nappaliban volt egy hatalmas kinyitható franciaágy, és a kisszobában volt még két ágy. Péter szívesen aludt volna együtt akármelyik lánnyal, de a békesség kedvéért a két lányé lett a franciaágy, a két srác pedig beköltözött a belső szobába.
Jól kijöttek egymással, mindannyian vevők voltak a másik nemet cikiző beszólásokra. Aztán a második napon történt egy kis baleset: az esti korcsolyázás közben Tamás elesett, és egy pillanatra az eszméletét is elvesztette. Gyorsan magához tért, de a biztonság kedvéért bevitték egy kórházba, ahol néhány napra ott tartották. Így este hármasban tértek vissza a lakásba. Nem nagyon volt kedvük beszélgetni, de felbontottak egy üveg bort, és ez kicsit lazábbá tette a hangulatot.
Hamarosan szóba kerültek a párkapcsolatok, és ahogy fogyott a bor, az alkohol hatására olyan dolgok kerültek elő, melyek talán egyébként soha: kiderült, hogy Adriennek régóta nincsen barátja, pedig kifejezetten szeret élvezkedni az ágyban, Csilla is bevallotta, hogy már nem szűz, de nincsen igazán megelégedve a barátjával, és Péter is finoman tudtukra adta, hogy nem lenne ellenére egy kis szex velük, hármasban. Ezen még elszórakoztak egy kicsit, de lefekvés előtt mindketten adtak egy "jóéjt - puszit" Péternek.
Péter lefekvés után még fantáziált arról, hogy mit lehetne kezdeni a lányokkal. Igazán két jó nő volt: Adrienn barna hajú, barna szemű, kicsit kreolos bőrrel és telt, feszes mellekkel (ezt még a nyári közös strandolásokról tudta). A rendszeres mozgásnak köszönhetően feneke is gömbölyű volt, karcsú derékkal és vékony, de izmos combokkal. Csilla pedig maga volt a fiatalság: szőke haj, kék szemek, vékony alkat, Adriennénél kisebb, de feszes cicik, melyek rezegtek a póló alatt este, a zuhanyzás után. És azok az illatok... Imádta a frissen fürdött női test illatát, és mindig lázba hozta, ha este megérezte ezt az illatot. Mire idáig eljutott, férfiassága keménye ágaskodott, és ez megnehezítette az elalvást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 04. 29. péntek 17:06
Nagyon de nagyon jó!
#8 A57L 2014. 01. 10. péntek 05:33
Egész jó.
#7 papi 2013. 04. 28. vasárnap 12:56
Szivesen cseréltem volna valamejikükkel
#6 v-ir-a 2013. 01. 5. szombat 01:53
lettem volna az egyik lány helyett szívesen smile
#5 nikayeh 2003. 01. 22. szerda 21:03
Ugh,nem azért de én nem bírtam végig...:)
#4 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 22:35
Szerintem nagyon szépek a szeretkezések leírásai, jó szókinccsel, érzéki megjelenítéssel. Egy kicsit azért aztán sablonossá válik, talán tényleg egy picit rövidebbnek kellett volna lenni.
De azért, főleg az eleje irtóra élvezhető !
#3 Su 2002. 09. 13. péntek 21:29
akinek ez hosszú, ne olvassa végig...
Mondtam már, hogy imádok síelni?:)
#2 qrva 2002. 04. 2. kedd 22:27
qrva hosszú, és unalmas...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?