A+ A-

Alkalmi szex egy tüzes harmincassal

Ez az eset néhány napja történt, Katalin napon. Ismerőseimmel úgy döntöttünk, elmegyünk egy bálba a közeli városba. Kiöltöztem, odamentem, a belépőt is kifizettem, mire rádöbbentem, hogy végül egy haverom sem jött el. Toll a fülükbe, gondoltam, de különösebben nem húztam fel magam, megszoktam tőlük az ilyesmit. Gondoltam, ha már kidobtam a pénzt, legalább körülnézek. Nem szándékoztam sokáig maradni, csak amíg megiszok egy-két sört, és nézegetem kicsit a csajokat. Volt ott egy jó alakú lány, vékony, feszülős nadrágban. Iszonyúan megkívántam - ehhez hozzátartozik, hogy akkor már hónapok óta nem voltam nővel. Elképzeltem, hogyan feküdne a lány az ágyon, hogyan ráncigálnám le róla a nadrágot, a bugyit, hogyan szorítaná a két kis fehér keze a fejemet a combja közé...
Már majdnem rámozdultam, amikor láttam, hogy egy jóképű fiúhoz fordul, és forrón megcsókolja. Ezt buktam, gondoltam.
Hanem akkora már késő volt: erekcióm támadt, ami látványosan dudorodott vékony öltönynadrágom át, mert nem vettem alsónadrágot.
A falhoz tapadtan, hogy ne legyek annyira szem előtt. Nem takartam az ölemet, mert az talán még feltűnőbb lett volna.
Hanem ahogy nézelődtem, észrevettem, hogy egy nő figyel.
Az egyik asztalnál ült, egy vörös fényű falilámpa alatt. Nem volt túlságosan fiatal: harmincon felül járhatott, de a negyventől még messze. Mindenesetre nem volt rossz formában. Nagy, meleg szemekkel nézett, és viszonoztam a pillantását. Csinos arca volt, nagy melle, és dús ajkai árulkodtak a temperamentumáról. Tekintete lassan a nadrágomra csúszott, aztán újra elkapta pillantásom, és halványan elmosolyodott. Testem elöntötte a forróság, és úgy gondoltam, próbára teszem a helyzetet. Meghúztam a söröm, hogy bátorságot merítsek belőle. Apró mozdulatot tettem a fejemmel, hogy kövessen, aztán kisétáltam az udvarra.
Az épület végéhez igyekeztem, ahol a mellékhelyiségek voltak. Hamarosan felbukkant a nő - ezek szerint tökéletesen vette az adást.
Javasolta, sétáljunk le a közeli folyópartra. Egyből rájöttem, nagyon diszkréten akarja kezelni a dolgot. Ez valamiért még jobban felizgatott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 06. 19. csütörtök 06:43
Jó volt.
#6 A57L 2013. 08. 12. hétfő 04:17
Nagyon jó.
#5 papi 2013. 07. 28. vasárnap 07:42
Nekem is tetszik
#4 Pierre19 2012. 02. 23. csütörtök 13:36
Nem értek egyet kozlikkal. Szerintem nagyon jó a sztori. 9 pont.
#3 alte trottel 2007. 04. 23. hétfő 18:58
FehérMÁJÚ!

Maradj az elsőszándékú paródiánál!
#2 kozlik 2007. 01. 19. péntek 21:56
"Az is nyilvánvaló vált, hogy fehérvérű a drága," ne haragudj, de nagyon hülye vagy.
#1 Törté-Net 2007. 01. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?