A+ A-

Amatőr Tinik 7. rész

Jan örömmel nyugtázta a hírt, hogy egy újabb fiú csatlakozik a csapathoz. Ma este majd szép lassan kell Billt bevonni a dologba, hogy ne ijesszék el túlságosan. Az érkezésig hátralévő időt az esti jelenet kidolgozására szánta.
*****
"Másik srác?" mordult fel Jake. "Kicsit furán fogom érezni magam, ha egy másik pasi is ott van."
"Persze!" nevetett Jamie. "Azzal semmi bajod, ha három csaj tapizza egymást, de két fiú már nem fér bele. Nem kéne vele semmit csinálnod, de az talán elmegy, ha egyszerre ketten foglalkoztatjátok valamelyikőnket?"
"Akkor se tetszik." mondta Jake. Mindazonáltal hülye lett volna kidobni ennyi pénzt az ablakon, ráadásul, ha közben még élvezheti is a dolgot.
*****
Jan idegesen várakozott Paul Brownra a reptér kilépő kapujánál. A producer ismerte őt (nagyon is jól), de neki fogalma sem volt, hogy néz majd ki a férfi. Már majdnem elunta magát, mikor valaki megragadta a karját. Megfordult, és a leghelyesebb pasit látta maga előtt, aki valaha is rámosolygott.
"Jan," köszöntette az vigyorogva.
"Paul?" mosolygott rá vissza Jan, mikor a férfi barátságosan megölelte. A lány keze megpihent a producer izmos hátán.
"Köszönöm, hogy kijött értem." szólt Paul. Eddig nem tűnt fel neki, hogy a kedvence ennyire filigrán termetű.
"Jó hírem van." mondta Jan, mikor a kocsija felé sétáltak. "Még egy fiúval bővül a csoport." Jan elmondta neki, hogy Bill a Mannie nevű lány bátyja, de csak pár évvel idősebb, úgyhogy még elmegy középiskolásnak.
"Maga szerint zavarná őket, ha ma este én is nézném a jelenetet a felvétel alatt?" kérdezte Paul. Jan szoknyája felcsúszott a combján, ahogy beült a volán mellé.
"Naná! Biztos vagyok benne, hogy nem imádnák. De mivel maga fizeti őket, lassan meg kell, hogy szokják ezt is," vigyorgott rá. A szoknyája alól kivillant a mai estéhez választott csipkés, fekete bugyija. "Csak délután mehetünk el a házhoz," mondta a férfinak. "A szüleim este dolgoznak, és akkortájt indulnak majd el. Üljünk be addig valahová?" kérdezte mosolyogva.
"Lefoglaltam egy szobát a közelben. Esetleg odamehetnénk, hogy bejelentkezzem." nézett rá kérdőn.
"Hogyne." válaszolta Jan. Két órát kell elütniük, és ennél jobbat ki sem találhatott volna.
"Ha megfelel, felmehetnénk a szobába, hogy átbeszéljük a szerződést." ajánlotta fel Paul. Tudta a lányról, hogy már elmúlt tizennyolc, bár nem nézett ki annyinak.
"Rendben." egyezett bele Jan.
Jan a kocsiban várakozott, míg Paul vissza nem érkezett. A producer a kocsiban ülve mutatta neki az utat egy távolabbi apartmanhoz, amihez az épületet megkerülésével jutottak el. Elsőnek az izgatott lány lépett be a szobába, majd a férfi is követte őt, bezárva az ajtót.
"Még mindig nem hiszem, hogy végre igaziból is láthatom." mondta mosolyogva Paul, ahogy leült a lánnyal szembeni ágyra.
"Háát, pedig jó sokat láthatott már belőlem." kuncogott Jan. "A monitoron azért nem ugyanaz a látvány," vigyorgott rá Paul. "Élőben sokkal elragadóbb."
"Köszönöm Mr. Brown." pirult el a lány. Hátratámaszkodott. Tudta, hogy a mozdulat kiemeli a csinos melleit.
"Egész jó vagyok a masszírozásban, tudta?" mosolygott rá Paul. "Mit szólna egy próbához?"
Jan válasz helyett hasra feküdt az ágyán. Behunyta szemét, és várta, hogy a férfi ujjai megérintsék a testét.
Paul leült a fiatal lány mellé az ágyra. Kezébe fogta a formás lábfejet, és cipőjétől megszabadítva, erős keze lassú mozdulataival masszírozni kezdte. 'Vajon szűz még?' Morfondírozott, miközben keze feljebb araszolt a lány izmos vádlijához. A lány nem tiltakozott, mikor megérezte, hogy a kutató kéz már a combján, sőt a szoknyája alatt jár. Felsóhajtott, mikor Paul ujja a puha fenekéhez ért. A tangája mélyen begyűrődött a rózsaszínű völgybe.
Jan rábízta magát a férfira. Az lecsúsztatta róla a szoknyát, és félredobta. Cseppet sem tétovázva a blúzt áthúzta a lány vállain, majd a fején. Egy perc sem telt bele, az oly gondosan kiválasztott tanga és a melltartó következett. A meztelen test az övé volt, ahogy kívánta. Mégis felkelt mellőle.
"Fordulj meg." Mondta halkan a lánynak.
Jan vett egy nagy levegőt, és a hátára hengeredett. Tudta, hogy mellbimbója már nem lehetne keményebb, és puncija csillog a vágyakozás izgalmától. Szenvedélyt látott a férfi arcán, és ez őt is feltüzelte.
"Vetkőztess le." Kérte Paul.
Jan nyelt egyet. Egy igazi férfit, jóképűt, felnőttet fog lecsupaszítani. Megremegett a lába, ahogy mellé állt. Tétova ujjai ügyetlenül gombolták ki az inget, és lecsúsztatták a napsütötte vállakról. Pillantása a sötét mellszőrzetre tévedt. Az általa ismert srácoknak nem ilyen volt a mellkasuk.
"Csak nyugodtan." Kuncogott Paul, mikor észrevette, mennyire ideges a lány.
Jan zavart félmosollyal az övcsathoz nyúlt. Megküzdött a kemény hasizomtól feszülő övvel, de az végül engedett. Míg ingerlően lassan húzta le a nadrág cipzárját, szemei elidőztek a pasi gyomrán, lapos hasán.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.8 pont (138 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2013. 09. 21. szombat 16:19
Tökéletes a vége.
#9 A57L 2013. 07. 4. csütörtök 05:16
Jó a befejezés.
#8 wild 2012. 06. 23. szombat 08:56
jó volt
#7 sztbali 2011. 06. 29. szerda 19:28
Nagyon jó a történet. Kár hogy vége van.
#6 Rekhit 2009. 09. 4. péntek 21:32
Egy a próblémám: Az hogy vége lett
#5 sihupapa 2008. 09. 27. szombat 00:44
Kár.
#4 free 2008. 07. 30. szerda 09:34
ritka jó. majdnem az egész oldalt átböngésztem már..... de ez nagyon rendben van.
#3 szanci 2006. 10. 11. szerda 16:56
gyerekek , h ez mekkora!? 110 pontos minimum. :D
#2 MasaSolo 2006. 10. 9. hétfő 18:48
Sirály a történet. Nagyon jó befejezés. 10 pont.
#1 Törté-Net 2006. 10. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?