A+ A-

Télapó itt van...

Mióta együtt vagyunk, most eloször töltünk igazán kettesben egy ünnepet a barátnommel, Verával... Távol a családtól, csak ketten. Igaz, nem nagy ünnep, de akkor is az.. Mikulás. Mint a gyerekek. Már jó elore lefoglaltam egy kis házat a hegyekben néhány napra. Megállapodtunk, hogy az ilyenkor szokásos apróságokkal lepjük meg egymást: édesség, gyümölcs, legfeljebb apró ajándékok. A házikó tényleg nem volt nagy - két szoba, nappali, mellékhelyiségek - de volt benne kandalló is, ami még hangulatosabbá tette az egészet. Nagyon vártam már az estét. Titokban kölcsönöztem egy Télapójelmezt, és kíváncsi voltam, mennyire dobja el Verát ez a jópofa kis meglepetés. Este felé a nappaliban ültünk, kandalló elott, egy üveg finom bort kortyolva beszélgettünk. Mikor úgy gondoltam, hogy eljött az ideje az én kis meglepetésemnek, egy apró kifogással felmentem az emeletre, és felvettem a Télapó-jelmezt, és alig néhány perc elteltével visszatértem a hangulatos nappaliba. Azt hiszem, én lepodtem meg jobban, mert az én csalafinta kis Verám ott ült a kandalló elott a fotelben - krampusznak öltözve. Kantáros, fekete miniszoknya volt rajta piros, a testére feszülo felsovel. Fekete-fehér keresztcsíkos harisnyába bújtatott lábai közül még a krampusz-farok is kilógott. Azt hitted, nem is sejtem mire készülsz, te kis ravasz, ugye? Na, kié volt a nagyobb meglepetés?
- mosolygott huncutul. Csakis az enyém lehetett! - pattant fel a fotelból és szaladt oda hozzám. Nyakamat átölelte két karjával.
- Ugye, ugye, ugye? - kérdezte sürgetoen és közben olyan édesen-könyörgoen nézett a szemembe. Amúgy sem nagyon tudtam neki ellenállni, nemhogy mikor ilyen szemekkel nézett már. Te voltál. Hát persze, hogy te - mondtam a fehér szakáll mögül mosolyogva, miközben magamhoz öleltem és magamba szívtam isteni illatát.
- Na azért! - mondta tettetett haraggal és egy kicsit eltolta magát tolem. Akkor most nézzük, mi van zsákban. A "zsák" szót már lassan mondta ki és közben a lábaim közényúlt, finoman megfogta a zacskómat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2016. 03. 27. vasárnap 22:11
Egész jó
#2 genius33 2013. 06. 20. csütörtök 04:51
Hehe nemrossz nyes
#1 Törté-Net 2006. 09. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?