A+ A-

Rövid nyaralás - Első nap

A dolog nem történt túl régen, mégis úgy él az emlékeim között, mintha csak tegnap történt volna meg. Gondolom, sokan vannak így sok dologgal. Amikor hiába történt évekkel ezelőtt, mégis még mindig érzi az ember az illatokat, végigfut a hátán egy kis bizsergés, mikor felidéz bizonyos eseményeket. Az én történetem három éve esett meg velem.
Gyerekkorom óta lejárok nyaranta horgászni. Ez nagyjából csak abból áll, hogy bedobom a botot és egy kicsit lefekszek az árnyékba és alszok egy nagyot. Ha éppen fogok is valamit, akkor az még egy pozitív dolog, de a cél inkább az, hogy nyugodtan kipihenjem a stresszes hétköznapokat, a főnökömet, mindenkit. Van egy kis ház Csepelen egy horgásztó mellett. Nem kell nagy házra gondolni, éppen négy fal tart egy tetőt. Még nagyapámtól örököltem évekkel ezelőtt. Fiatalabb koromban sokszor kijártunk ide haverokkal bulizni, inni, de ma inkább csak akkor használom, ha pecázok egyet és éjszakára is maradok. Már pedig az utóbbi időben maradtam éjszakára, mert feszültségből nem volt hiány az életemben. A barátnőm úgy gondolta, hogy eltűnik az életemből az egyik cimborámmal, a főnököm pedig nem kímél a munkával, sőt most, hogy tudja, hogy van szabadidőm, rámterhelt még amit tudott. Szóval, ahogy végeztem a munkával, elhatároztam, hogy itt a nyár, kiveszek egy hét szabit és irány Csepel.
Viszonylag gyorsan letudtam mindent, aztán elindultam haza. Elterveztem, hogy összeszedem a botokat, beteszem magam a kocsiba és irány a tó. Még este szerettem volna leérni, minél előbb elszakadni a hétköznapoktól, annál jobb. Lefekszek aludni aztán hajnalban már irány a stég.
Viszonylag nyugodt utam volt, nem tartottak fel sehol, kényelmes tempóban tudtam haladni. Mikor megérkeztem, hallottam, hogy a szomszédban, ami párszáz méterre lehet, buli van. Hangos nevetések, sikítozás, zene. Elmosolyodtam, én is voltam fiatal, illetve vagyok is, szóval csak azért sem leszek az apám, és nem fog zavarni, érezzék csak jól magukat. Beálltam a ház mellé és lassan elkezdtem bevackolni magam a kocsiból. A sötét ellenére egészen gyorsan megvoltam mindennel. Gyorsan melegítettem egy kis pörköltet a mikróban, aztán leültem a laptop mellé és betettem egy filmet. Ugyan láttam már, de lekötött, amíg ettem. Amikor végeztem a kajával, szinte azonnal elnyomott az álom. Pusztán annyi energiám volt, hogy lerúgjam magamról a nadrágot, pólót és úgy meztelenül elterüljek a kanapén.
Reggel, mikor magamhoz tértem, egészen kipihentnek éreztem magam, nyújtózkodtam egyet, aztán azon kaptam magam, hogy olyan kemény a farkam, mint a kő. Régen voltam már nővel, magamhoz is régen voltam kedves, ez látszott is a reggeli állapotomon. Kicsit nosztalgiáztam, hogy tinédzser korom óta nem nudiztam. Régen nem zavart, aztán mikor összejöttünk Melindával, változtak a dolgok. Nem szerette a meztelenkedést, ezért leszoktam róla én is. De már nincs Meli, én pedig akkor vagyok pucér, mikor akarok. A reggelt teljesen meztelenül töltöttem, néha álló farokkal, néha nem. Mindenesetre felemelő volt, hogy végre azt a szabadságot éreztem, amit már nagyon régen nem. Megkönnyebbültnek, kipihentnek, szabadnak éreztem magam. Kicsit később úgy döntöttem, lemegyek a stégre, kifekszek a napra egy kicsit, legalább lesz egy kis színem. A ház mellett elsétáltam, majd le a lépcsőn és egyenesen kijutottam a stégre. Nagyapám büszkesége, a fából ácsolt kis alkalmatosság, ami kibírt már vihart, vízözönt, mindent, amit kellett. Ráléptem a forró deszkákra aztán hanyattfeküdtem. Élveztem, ahogyan a nap melegíti a testemet, a szellő csiklandozza a szőrt a mellkasomon, férfiasságom pedig szabadon hever a combjaim között. Egészen ellazított a kellemes csendes közeg, mikor távoli beszélgetés ütöttem meg a fülemet. Elfordítottam a fejem és egyik szememmel próbáltam megnézni, ki a szavak forrása. Hamar megtaláltam őket.
A szomszéd házból három lány ült a parton, dohányoztak, beszélgettek. Messze voltak ugyan, de nem tűntek többnek tizenhatnál. Fél füllel próbáltam kivenni, miről beszélnek, de nem sok mindent értettem, csak, hogy sokszor előkerült a "reggel" és olyankor nevettek, illetve a "majd este" ütötte mag a fülem. Gondoltam, nem is foglalkozok velük, süttetem magam tovább a nappal. Elalhattam, mert arra ébredtem, hogy a nap már nem süt a stégre és elkezdtem egy kicsit fázni. Elkezdtem feltápászkodni, hogy elinduljak a házba, inni egy kávét, harapni valamit. Ahogy nyújtózkodtam egy hatalmasat, éreztem, hogy a vér egyre nagyobb lendülettel pumpálódik legnemesebb testrészembe, ami ettől egyre merevebb, egyre keményebb lesz. Mikor már nem tudtam visszafogni, hagytam, hogy felálljon, ahogy akar. Finoman hátrahúztam a bőrt a makkomon, benyálaztam picit, hogy csillogjon, aztán elindultam a ház irányába. Kifejezetten élveztem, hogy minden lépésnél ágaskodik előre. Éreztem a makkomon a természetet, az éppen mozgó szellőt, a napfényt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.08 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 A57L 2014. 02. 15. szombat 04:51
Nem rossz.
#16 Goldenlotus 2013. 06. 3. hétfő 16:26
Nagyon jó volt legalább is nekem nagyon tetszett smile ))
#15 Bikmakkocska 2013. 05. 4. szombat 15:00
Valami marha jó!10!
#14 mif23 2013. 04. 23. kedd 06:02
Nagyon jó lett. Még sok részt megérne.
#13 Yankie 2013. 04. 15. hétfő 03:32
ez jó! wink
#12 genius33 2013. 04. 9. kedd 13:11
Nem is rossz smile
#11 author04 2013. 04. 9. kedd 10:10
Dehogynem horgásztál, hát nem leírtad, ahogy az a gyönyörű, tini halacska/inkább sellő!/ ráharapott a kukacodra?
#10 author04 2013. 04. 9. kedd 10:04
Kedves Partysun!
Ne kapkodd el a folytatást a türelmetlenségünk miatt, szépen kidolgozott, kerek történetre számítok/unk, sok-sok izgi jelenettel!
#9 Partysun 2013. 04. 9. kedd 09:32
Köszönöm szépen. Örülök, hogy tetszett, izgalmasnak találtátok. A második nap eseményei feltöltve várják nyilvánosságra hozatalukat, a harmadik és negyedik nap kalandjai pedig még formázódnak kezeim között. A történet egy része természetesen a valóságra támaszkodik. Voltam nyaralni, de nem horgásztam én sem...
#8 v-ir-a 2013. 04. 8. hétfő 23:08
nekem is tetszett, és kiváncsi vagyok arra is, hogy álom vagy valóság smile
#7 sztbali 2013. 04. 8. hétfő 16:09
Folytatást is szívesen elolvasnám!
#6 author04 2013. 04. 8. hétfő 08:44
Nagyon izgató, remek, kellemes történet a tőled megszokott színvonalon. Gratulálok és várom a folytatást!
#5 sikamika 2013. 04. 8. hétfő 08:38
folytatást§!!
#4 Rinaldo 2013. 04. 8. hétfő 08:32
Húgi után legalább a nővérkét jól megbaszta.
#3 papi 2013. 04. 8. hétfő 05:04
Ez nagyon jó, megér 1-2 folytatást.
#2 Zoy11 2013. 04. 8. hétfő 00:51
Jo.
Folytasd.
Megeri.
Nincs elkapkodva,se tulzasba esve.
#1 Törté-Net 2013. 04. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?