A+ A-

Szappanok bűvöletében 1. rész

Marci különös figura. 18 éves, de korához képest elég fejletlen, hosszúhajú rockrajongó fiú. Szobája tele van Marilyn Manson, Tiamat és Fields of Nephilym poszterekkel, és a falak feketére vannak festve. Elég sokat számítógépezik, és szemüvege is van. Van viszont egy különös hobbija: szappanokat gyűjt. Mintegy száz szappanja van, és 5 fiókja, amikben tárolja őket. Katalógust is vezet róluk, és amikor csak teheti előveszi, és szagolgatja őket. Az ő lelke is illatokon utazik, akárcsak Baudelairé. Különösen a Fa szappanokat és a gyöngyvirág illatú Caola szappanokat kedveli. Nemrégiben sikerült beszereznie egy 93-as évjáratú Kék-Vörös szappant is, azóta abba szerelmes, azt tartja gyűjteménye kimagasló darabjának.
Van ugyanakkor Marcinak egy 16 éves húga is, Tündi. Ő szereti a bátyját, bár csodabogárnak tartja. A kettejük kapcsolata kutya-macska típusú volt addig, amíg el nem kezdődtek azok az események, amiket most elmesélek.
Fél évvel ezelőtt Tündi egy jóképű, magas fiúval járt, Bercivel. Marci, aki még sosem járt lánnyal, nem nagyon kedvelte Bercit. Viszont izgatta, mit csinálhatnak a húgával, amikor náluk vannak. Szerette volna meglesni a Tündi szobájában zajló történéseket, ám az ajtót mindig zárva találta. Egészen addig az őszi napig.
Esős délután volt. Marci épp a szobájában tett-vett, maszturbált egy netről letöltött homevideóra, és rendezgette a szappanjait. Épp egy Coop pink pipereszappant adatait vezette be a katalógusba, amikor különös hangokat hallott a húga szobája felől. Óvatosan, halkan felállt, kisettenkedett a folyósóra, és Tündi szobájához lopódzott. Észrevette, hogy résnyire nyitva van az ajtó. A hangok egyre félreérthetetlenebbek lettek: azon a felvételen hallott hasonlót, amire az imént kiverte a farkát.
Nem tudta megállni, és belesett a résen.
Kiszáradt a szája és elvörösödött.
Húga meztelenül, széttárt lábakkal feküdt az ágyon, fenekét kidomborította az ágy szélén. Berci a padlón térdelt, egy szál bokszerben, és fejét a lány combja közé temette. Tündi arcán kéj vonaglott, kis kezeivel a fiú sűrű haját cirógatta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.16 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 16. szerda 15:16
Mértnem folytatod?
#5 A57L 2014. 04. 7. hétfő 07:47
Nem tetszett.
#4 Orfeus 2012. 06. 6. szerda 15:23
Folytathatnád, érdekelnek a csajok nyes
#3 genius33 2012. 02. 22. szerda 08:21
smile
#2 Rinaldo 2012. 02. 22. szerda 06:44
Hát nem sok esze van.Igazán elkaphatta volna Klárit.
#1 Törté-Net 2012. 02. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?