A+ A-

Nudizás a Tiszánál

Nem gondoltam, hogy ilyen történhet velünk is. Tiszánál nyaraltnuk egy holtágban. Egy durva - homokos part volt, ami strandként üzemelt, de csak kevesen voltunk, a Tiszai szennyezés miatt. Egyébként is van nudista része, de akik ott voltunk, mind nudiztunk.
Körülbelül 20 - an lehettünk, a 60 - 70 méter hosszú strandon. 9 - 10 pár. Nem is érdekelt, hányan vagyunk. Általában igaz, hogy nem illik (?) merevedett tagokkal sétálni, ilyenkor vagy megvárod, míg elmúlik, vagy segítesz magadon. Ez természetes. (Szeretkezni vagy másra spriccelni sem illik, persze). Ott feküdtünk a barátnommel, ez már a 4. nap volt. Néha megmártóztunk a vízben, így nekem is könnyebb volt, és neki is, mert nem látszott annyira, hogy esetleg nedves a puncija. Pont mikor elmentem egy kicsit megmártózni, hallotuk, hogy jön egy kisebb társaság is. 4 lány és 2 fiú. A 2 fiú hamar ledobta a cuccait, csak rövidnadrág meg póló volt jajtuk, és 3 lány is nekivetkozott. Az egyiken csak bikini felso volt és derekára tekert törölköző, a másik pedig egy hosszú pólót kellett, hogy levessen. A 4.lány nem akart csatlakozni hozzájuk. Csak mosolygott, de amikor kiderült, hogy tényleg teljesen le kell vetkőzni, meggondolta magát azt mondta, ő marad bikinialsóban, a felsőjét azért levette. Az egyik srác mosolygott és figyelmeztette, hogy le fogják róla szedni, ha magától nem szedi. Erre a lány visszamosolygott és naívan mondta, hogy nem szeretné, ha leszednék róla, mert ma borotválta le magát.
A fenyegetőző srácban egy kicsit feljebb ment a pumpa, mert megmerevedett. A lány arcáról lehült a mosoly, egy kicsit távolabb lépett. A srác utánanyúlt, de a lány csak hátrált és nagyon szomorú képet vágott. Elkezdett futni a partra, ahol a többiek és mi is voltunk, de srác elkapta a bikini alsó részét, mire a lány hátraesett és saját súlyával húzta le magáról a megmaradt fürdoruháját. Nem feküdt sokáig háton, mert hirtelen fel akart pattanni, de a srác közelebb lépett. A lány rámosolygott, hátha visszaadja és vége a dolognak, de a srác közelebb lépett a lányhoz. Letérdelt majd ráhajolt a lányra, az csak mosolygott, és beszélt, hogy ne hülyéskedjen, de a srác széthúzta a lány combját és belehatolt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.06 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 04. 17. vasárnap 07:41
gyenge!
#4 deajk2008 2014. 05. 18. vasárnap 08:38
jó...
#3 A57L 2013. 12. 31. kedd 04:40
Nem rossz.
#2 jayjay 2003. 05. 2. péntek 12:09
Ezt nem gondoltátok komolyan. Ha nem volt 10 élvezés akkor egy sem!
Elég gyenge.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?