A+ A-

Cat

Már az első napokban feltűnt Catherin, mikor az új cégemhez kerültem. Nagyon szép lány volt és látszott, hogy ezt tudja is magáról, de nem volt öntelt, mint az sokszor előfordul ilyen esetben. Egy másik csoportnak volt a vezetője, de mivel régebb óta a cégnél dolgozott sok tapasztalata volt. Angliából került ide, mikor a kinti cég megalapította itt a leánycálalatát. Sokan hozzá fordultak, ha valami megoldásra váró ügyük volt. Nagyon értett a szakmához és keményen meg is dolgozott ezért, de ennek ellenére nem volt lekezelő a többiekkel. Világosan és egyszerűen beszélt, mindig a másik szemébe nézett és sokat mosolygott. Én is többször fordultam Hozzá segítségért, de egy idő után rájöttem, hogy nem a megoldatlan ügyek miatt megyek, hanem, hogy lássam, halljam a hangját és hogy érezzem azt a kicsit édeskés, de nagyon szolid illatot, ami a bőréből árad. Két hónap elteltével szinte már a rajongásig fokozódtak az érzések bennem, ha láttam, már boldog volt a napom, ha hallottam a hangját szinte elolvadtam.
Ez időtájt szóltak a kollégák, nagy lelkesen, hogy buli lesz Catheinnél. Mint kideült, időnként valakinél össze szoktak jönni, főleg nyáridőben, de leggyakrabban Catheinnél. Egy nem túl nagy házban lakott, elég nagy kerttel és volt egy kis medence is. Ahogy mesélték, mindig itt a legjobbak az összejövetelek. A torkomban dobogott a szívem. Persze a többiek hívtak engem is, de mégsem állít be az ember, ha a házigazda nem hívja meg! Még egy hét volt hátra, minden nap láttuk egymást, de semmi... Csütörtökön volt egy értekezlet, amin Neki kellett beszámolnia, és nagyon jól sikerült. Látszott rajta a megkönnyebbülés és valami jóleső fáradtság, hogy túl van rajta. Egymás mellett mentünk ki a tárgyalóból, mikor odafordult hozzám.
- Gabi, szombaton összejövünk egy páran nálam, kipihenni a hajtást, ami mostanában volt. Van kedved eljönni?
Valahogy kinyögtem egy igent, remegő lábakkal és vörös fejjel elsiettem, bár nem tudom, mi volt sürgős.
Alig aludtam előző éjszaka, csak forgolódtam és Ő járt az eszemben. Hajnalban elnyomott az álom és teljesen kimerülten, felizgultan ébredtem. Őrülten vágytam a kielégülésre, de még ennél is jobban arra, hogy a karomban tartva érezzem a remegését, haljam a sikolyait és élvezzem, hogy én okoztam neki a gyönyört.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2017. 04. 2. vasárnap 05:42
Ez sem lett rossz.
#3 listike 2014. 12. 2. kedd 11:34
Ez a szerző is becsapott bennünket.
#2 genius33 2013. 01. 31. csütörtök 08:35
Nagyon fincsi. De sosem lesz folytatása?
#1 Törté-Net 2006. 01. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?