A+ A-

A lovag és a sárkány

Még három megálló. Alig kések, nem lehet panasz. A női arcok körülöttem hirtelen megolvadnak, vagy csecsemő, vagy kiskutya közelségét jelezve. Igen már látom is a tettes bababakocsit. A kikandikáló kék szem körbegrimaszol, aztán megállapodik rajtam. Érzem, hogy nem tisztel. Utánozom a fintorgását, mire kacarászni kezd. Ezt a mellettem ülő néni kezdi el utánozni, majd megdicsér, hogy milyen jó érzékem van a gyerekekhez. Hja. Rokonlelkek vagyunk, csak én már színesben látok. A zsebemben bizegni kezd a párom. Kötelességből felveszem, hogy hallja a metrómat. Türelmetlen. Szeretem, hogy az. Ha odaérek, megfogom a fenekét. Ez már biztos. Szép formás és utálja, ha az utcán ilyet teszek, én meg imádom, ha puffog.
Leszállás.
"..ne-hem széhgyelli.." tör át rajtam fejjel egy anyóka hátulról. Értetlenkedve meredek a támadóra, az már további három embert elgázolt. Niki az oszlopnak dőlve élvezi a helyzetet. Szájrapuszi, bók és mosoly csere, és már száguld is velem át az aluljárón.
A szórakozóhely nyitott, előtte hatalmas kopasz jóbarát. Így elsőre egy be nem tompított bengáli tigrisre hajaz a külseje, leszámítva persze a szemfogakat és a fülbevalót. Nikinek szabad az út, nem terrorista ez látszik a fenekén. A kopasz, miután erről megbizonyosodott, természetellenesen rámforgatja a szemeit. Lehet, hogy robot?
"Szúróvágófegyver van? - lihegi a sorkérdést, mélyeket harapva az alsóajkába. Először az jut az eszembe, hogy bevallok neki egy aknavetőt az alsőnadrágomban, de aztán csak megrázom a fejem. Hátha nem ugyanúgy nevetnénk. Biztos, ami biztos azért végigtaperol, különösen kíváncsi eunuk vagyok-e. Niki bent már a színpadot nézi, és viháncol a zenével. Meg fogom fogni a fenekét.
Végre bejutok.
Nincs ruhatár, nincs pacsi, meg szevasz, csak Niki van. Jelzésképpen beleharapok a tarkójába. Sejti, hogy barát az, hozzámdörgöli magát. Fú, de észbontóan kellesz, te. Nem is éreztem az illatod úgy rohantunk. Átölelem a derekát és eszembe jut milyen ideális lenne elélvezni egyszerre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.85 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2013. 12. 12. csütörtök 07:52
Egész jó
#1 Törté-Net 2005. 12. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?