A+ A-

Szolgálatban

Korán tavasszal vonultam be, egy kis falu melletti laktanyába. Az első hetek igen gyorsan teltek el. A kiképzési idő alatt, még élni sem hagytak bennünket. Később viszont már az idő lassan megállni látszott. Nem kaptunk sűrűn kimenőt, így gyakran csak álmodoztunk a sexről, amit annak előtte csak úgy habzsoltunk. Ezért esténként beszélgettünk egymással, a körletben, lámpaoltás után a sötétben. Természetesen a téma mindig a sexnél kötött ki...
Korán tavasszal vonultam be, egy kis falu melletti laktanyába. Az első hetek igen gyorsan teltek el. A kiképzési idő alatt, még élni sem hagytak bennünket. Később viszont már az idő lassan megállni látszott. Nem kaptunk sűrűn kimenőt, így gyakran csak álmodoztunk a sexről, amit annak előtte csak úgy habzsoltunk. Ezért esténként beszélgettünk egymással, a körletben, lámpaoltás után a sötétben. Természetesen a téma mindég a sexnél kötött ki.
Észrevettem, hogy a hálóban, ahol tízen voltunk, az esti beszélgetések alatt Tamás tevékenyen részt vesz, mindenhez hozzászól. Amikor a sexről és a lányokról beszéltünk, akkor viszont hallgatott. Rajtam kívűl ez senkiben sem merült fel, így hallgattam én is. Nem akartam, hogy ugratni kezdjék, hogy még nem volt nővel, sem azt sem tudja mi az a sex, meg hasonló egyéb ostobaságokkal. Amúgy Tamással igen jóban voltam, a nap minden percét együtt töltöttük, ha lehetett.- A szolgálat néha úgy hozta, hogy nem kerültünk össze.
Barátság volt közöttünk, már az első naptól kezdve. Sok közös témánk volt. Rengeteget tudtam vele beszélgetni. Csak a sex, az nem került szóba, egy darabig, kettőnk között.
Éreztem, hogy Tamás kerüli a témát, csak az okát nem tudtam felfedezni nála. Mindig zavarba jött, ha csak célzást tettem arra vonatkozóan, hogy van -e valaki az életében?
Tamás amúgy igen jóképű, és fantasztikus alakja volt, amit rendszeres kondizással ért el. Izmos felső teste, lába, és igen formás feneke volt, amit a közös zuhanyozóban, fürdés közben megfigyelhettem. Azt is észrevettem, hogy ilyenkor szégyenlősen a fal felé fordul, háttal mindenkinek. Pedig a farka, amit a lába között hordott, igen formás volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 11. 16. vasárnap 09:26
Nekem nem jött be.
#2 v-ir-a 2012. 08. 27. hétfő 22:14
ez tök jó smile
#1 Törté-Net 2005. 12. 3. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?