A+ A-

A vágy szakadékában 2. rész

- Nem érzed magad... - Sára döbbenten vette észre, milyen nehezen jönnek ajkára a szavak. Megköszörülte a torkát, és újra kezdte a mondatot. - nem érzed magad szajhának, amiért ezt teszed Karcsival?
- De igen - sóhajtott föl Viki, és pár pillanatig csak nézett maga elé. - Elég sokat gondolkodom rajta, hogy hogyan oldhatnám meg a helyzetet.
Ugyan mennyit? És mikor? Van időd egyáltalán ilyesmire két kefélés között? - gondolta Sára gúnyosan, és megijedt, mivel kis híján ki is mondta.
- Tudod - folytatta. - Szóval, olykor ribancnak érzem magam, ez tény, csak hát... - Viki tökéletesen manikűrözött kezeit bámulta. Láthatóan kereste a megfelelő szavakat. - Sára, voltál már úgy, hogy éppen fogyókúráztál, aztán kibontottál egy tábla csokit, hogy eszel belőle néhány kockát? Nem a felét, és Isten ments hogy az egészet, csupán egy-két szemet?
- Persze - Sára önkéntelenül is felnevetett.
- És előfordult már, hogy az egy-két kocka után elcsomagoltad, leültél mondjuk, tévét nézni, aztán azon kaptad magad, hogy egyre többet gondolsz a csokira? Nem arra a néhány szemre, amit megettél, és amelyek miatt lelkiismeretfordulást illene érezned, hanem a többi csokira? Amit még nem ettél meg?
- Hogyne - felelte Sára, s a temérdek esetre gondolt, amikor így járt. Csak ült, igyekezett a tévében sugárzott filmre koncentrálni, esetleg arra, hogy kifesti a lábkörmét, vagy bármire, s közben az édes íz emléke egyre ott kísértett a szájában, s bűnre csábította. És tudta, húsz perc, legkésőbb egy óra múlva újra elkezdi majszolni a csokoládét, mondogatva magában, hogy "csak még ezt az utolsót, esküszöm, nem többet", s végül menthetetlenül elfogyott az összes. S mit lehet tenni ilyenkor? Egy bűntudatos kacsintás fogmosás előtt a fürdőszobatükörbe, mielőtt lefeküdne aludni, hogy koplalástól gyötört elméje valóságos csokierdőt álmodhasson magának.
Igen, tudta, miről beszél Viki, és azt is kezdte felfogni, hova akar kilyukadni ezzel.
Viki vállat vont.
- Ez is ilyen. Jólesik. Izgalmas. Néha olyan, mintha az egész nem is velem történne. Mintha semmi nem lenne valóságos. Csak a gyönyör, amit Krisztián ad neki. És főleg, amit én neki. Sára, ez a fiú szűz volt! Én vagyok neki az első szexuális kapcsolata.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 06. 14. szerda 10:50
Nekem nagyon tetszett, de tényleg kellene még folytatás.
#5 listike 2014. 03. 11. kedd 12:11
Mivel nincs vége, így semmit nem ér.
#4 A57L 2014. 02. 5. szerda 09:27
Nem rossz.
#3 papi 2013. 12. 6. péntek 10:44
Nem rossz, csak hiányzik a vége.
#2 v-ir-a 2013. 06. 2. vasárnap 22:20
eddig szuper, de nem találom a folytatást.....
#1 Törté-Net 2005. 09. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?