A+ A-

A legjobb történet

Lacinak hívnak és ez az eset nemrég történt meg velem, valamelyik éjszaka amint ezt az oldat olvasgattam... nézem a toplistát... Hoppá... ezt még nem olvastam... Szépen megnyitottam a történetet és kb negyedik vagy ötödik sornál belekezdtem:
"... a lány hozzálépett, én háttal ültem neki. Átfogta a nyakamat és lassan belecsókolt a fülembe. Érzékien játszott a nyelvével, közben én még mindig az egérrel küzdöttem, hogy a munkámat határidőre befejezzem...
- Most ne zavarj légyszives még egy fél órát, had fejezzem ezt be. A főnököm lenyel.
Kedvesem durcás arcát látva megsimogattam és rámosolyogtam.
- Tényleg csak fél óra... Visszamosolygott, egy szót sem szólt és a háló felé indult. Elnéztem az alakját, ahogy a monitor és a kislámpám fénye játszik a hajlatokon és furcsa színekbe vonja a meztelen hátát és a formás popsiját. Hiába, imádom a meztelen testét!
Egyből elszállt a munkakedvem... . "
Ahogy idáig értem az olvasásban nekem is elszállt a munkakedvem, pedig nem az olvasgatással hanem egy-két apróbb feladat elvégzésével akartam eltölteni az estémet. Felálltam elindultam lezuhanyozni. Gyorsan végeztem, és mivel elég fülledt éjszaka volt ezért úgy vizesen kicaplattam a konyhába és kevertem gyorsan egy kávét. Egyszer csak Kriszta a feleségem nézett be.
-Hátte? - Nézett rám - nem jössz?
- Még szeretnék dolgozni egy kicsit... Mondtam, és bűntudatosan rápillantottam. - Tudod, hogy el vagyok maradva rendesen. Pajzánul pislogni kezdett, lassan feltette az egyik lábát a konyhapult szélére, így láthatóvá vált a puncija.
- Így is dolgozni akarsz? Pont most borotváltam le !
Beindult bennem a kisördög és viharos csatákat vívott a kötelességtudattal, végül az utóbbi győzött.
- Na, fél óra és ott vagyok, jó?
Kedvesem durcás arcát látva megsimogattam és rámosolyogtam. Megfordult és egy mozdulattal lekapta magáról a lenge hálóinget. Meztelensége most is megigézett egy pillanatra, ahogy lágyan megbillentette a csípőjét, fejét visszafordította és kacéran rámkacsinott
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.31 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 10. 5. vasárnap 04:48
Nem jó.
#4 Gugenheim 2004. 12. 6. hétfő 12:01
Akkor milyen lehet a legrosszabb?
#3 Chris 2004. 12. 6. hétfő 11:27
gyenge
#2 Scully 2004. 12. 6. hétfő 08:38
:-))))))))))))))
#1 Törté-Net 2004. 12. 5. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?