A+ A-

Szexkalandok 2. rész

Lányok! Mindenképpen próbáljátok ki. Én, ahogy így visszaemlékezem arra az éjszakára, életem legorgazmusdúsabb kalandja jut eszembe, bár igaz, a tizedik után már nem nagyon tud ráhangolódni az ember a szexre, de hát itt nem mi, hanem ők irányítanak. Nincs mit tenni, és bár a végén csak fekszel, és élvezed: nagyon jó! Az, hogy úgy szopsz egy faszt, miközben érzed, hogy hátulról dolgoznak rajtad, feledhetetlen élmény. A többit nem részletezem, a szendvics-pózt nem muszáj kipróbálni. Én megtettem, és nem bánom. Négy kéz, két nyelv, két farok, és mindez csak azért, hogy téged kielégítsen! Ha szerencséd van, olyan partnereket fogsz ki, mint én.
A lakásba belépve mondták, menjek nyugodtan a nagyszobába. Jöttek mögöttem, Adam forró lehelete szinte a vállamat bizsergette. Tudva, mi vár rám, remegő lábakkal léptem be a nappaliba és ültem le a kanapéra. Adam rögtön mellém ült, félig felém fordulva, s mintegy véletlenül jobbja a bal térdemre siklott, majd feljebb csúszott, és lassan simogatta a combom. Herceg a hifitorony felé indul.
- Kérsz valamit inni? Bort, üdítőt?
- Egy kis izgalomcsillapító jól jönne - azt tudom, hogy a hangom rekedten csengett. Adam felnevetett, Herceg elmosolyodott, és egy lágy zenét tett be, amolyan ágybacsalogatót. Ekkor már biztos voltam benne, hogy ez a két férfi nem először csinálja ezt. Egy pillanatra elkapott a félsz, de aztán gyorsan tovarebbent - köszönhetően ez a hangulatosan berendezett lakásnak és Adam ajkainak, melyek az ujjaival félrelibbentett hajam alatt rejtező nyakamra tapadtak, óvatosan, puhán csókolgatva. Eszembe sem jutott, hogy eltoljam magamtól.
Átadtam magam a kényeztetésnek, saját kezemmel Adam combját kezdtem el simogatni, egyre araszolgatva az ágyéka felé, majd felé fordulva vad, vehemens csókban forrtunk össze. Adam ujjai felhúzták a miniszoknya alsó részét, miközben én lassan áttértem az igencsak duzzadó nadrágra. Halkan felnyögött, én pedig nem bírván türelemmel, lehúztam a sliccét, kigomboltam a farmert, és a harcra készen előugró merev fallosz szinte az ujjaim közé ugrott. Óvatos csuklómozdulatokkal kezdtem el kényeztetni, miközben azt vettem észre, hogy már nem kettő, hanem négy kéz kényeztet, lévén Herceg visszatért, az italt egy asztalra tette, és a másik oldalamra ült.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2013. 07. 25. csütörtök 07:21
Egész jó
#4 genius33 2013. 01. 15. kedd 07:39
Hm kellemes smile
#3 nyenyec 2007. 07. 28. szombat 13:20
Ne irigykedj, nuvak:-)))
#2 nuvak 2007. 07. 28. szombat 12:24
Rövid és elkapkodott
#1 Törté-Net 2007. 07. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?