A+ A-

Főiskolai kalandok - Önfeláldozás 4. rész - Befejezet

Menekvés
Már csak a füléig ért a haja. Az a szép, hosszú, fekete haj lassacskán elfogyott, és miután Dina kiszívatta, a hidrogén már meg sem látszott rajta.
Fehér volt.
Hófehér.
Azt kell mondjam, jól állt neki, illett a karakterhez, amit eljátszott. Színes hajpánt tartotta szögegyenesre változtatott, "természetellenes" fizimiskáját, de a külső jegyek mégsem ott voltak a legszembetűnőbbek. Színes volt rajta a lenge póló, és bár a rózsaszín volt domináns, mégis volt benne kék, sárga, vörös, fekete, amit akarsz. Bő, világos térdnadrágját lenge, kendőszerű szoknya takarta, természetesen színes, elsősorban babakék és narancssárga keverékében. Tele volt aggatva karkötőkkel, nyakláncokkal, gyűrűkkel, amelyeket az indiai áruk boltjában lehetett kapni. Orrában, nyelvében, köldökében piercing, a füleiben talán négy is, és még azt a tetoválást sem láttam korábban a szeméremdombja felett, ami egy széttárt, fekete szárnyú angyalt ábrázolt.
A gondolat, hogy miből mivé lett, elborzasztott, és egyben csodálattal is töltött el. Ha így ismertem volna meg, akkor így is tetszett volna.
Értettem már, miért nem láttam egyszer sem az utóbbi egy hétben. Most sem miattam került sor a találkozásra, hanem Marvint köszönteni jött össze a társaság a már megszokott kocsmában, a kolival szemben. Délután már összefutottam a sráccal, mikor a dohányzóban összekerült a négy, régi jóbarát, Atesz, Viktor, ő, meg én.
- Végre, csakhogy visszatértél, testvér! - köszöntöttük egymást öleléssel.
Megható az ilyen gesztust látni férfiak között. Semmi buzulás, csak igazán mély, baráti üdvözlet a rég nem látott társnak.
- Én is örülök, hogy újra itt lehetek. - mondta Marvin.
- Jöttél, hogy megint megdöngesd azt a bulát, mi? Amelyiknek Bogi a neve. - heccelte Viktor.
Én még akkora csattanást nem hallottam egy pofon által, mint ami akkor megremegtette a helyiséget. Az ablakok is kitörtek volna, ha nincsenek nyitva.
Marvin végignézett a társaságon, és a megfagyott hangulat úgy szilárdult meg a tekintetében, mint ereszen a jégcsap. Csak azért tudott újra felolvadni, mert a szemei Viktor felé barna tűzben égtek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.86 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 11. 11. hétfő 04:45
Nem rossz.
#3 genius33 2013. 02. 4. hétfő 09:39
Nagyon kellemes quadrológia.
#2 v-ir-a 2011. 10. 11. kedd 22:37
egyben olvastam el mind a 4 részt,hihetetlenül felkavaró volt...nagyon jól megírtad
#1 Törté-Net 2004. 11. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?