A+ A-

Zsófi erotikus játéka

Épp olvasgattam az itt lévő történeteket, mikor úgy döntöttem, én is leírom, legutóbb milyen kalandban volt részem. Barátnőmmel, Zsófival, már több, mint egy éve együtt voltunk. Gyönyörű lány volt, vékony, magas, szép formájú kis mellekkel, amolyan tornász alkatú, világos bőrű, egyenes, szőke haja egészen formás fenekéig ért. Kapcsolatunk nagyon kiegyensúlyozott volt, mindent megbeszéltünk, mind a hétköznapi élet problémáit, mind azokat a dolgokat, amelyekkel még élvezetesebbé tehetnénk életünket a hálószobában. Így történt egyszer, hogy a munkából hazatérve mikor bementem, elémjött már a bejárati ajtóhoz és rámnézett azzal a sokat sejtető, végzetes pillantásával.
Imádtam mikor beleélte magát a vadmacska szerepébe, mint aki először csak játszik a zsákmányával, hogy minél ízletesebb legyen, csak utána fogyasztja el. Szeretett irányítani, mindig tudtomra adta, hogy mivel tudnám örömét fokozni.
Egy testhez simuló nadrágot és egy topot viselt, mely tökéletesen kiemelte teste vonalát.
- Van egy kis meglepetésem a számodra. Remélem örülni fogsz neki. - monda. és mihelyt kiejtette, berángatott a hálószobába és el is tűnt a kisszobába, majd kis idő után visszatért kezében egy ragasztószalaggal, egy tubus olajjal, egy dildóval, amin mellesleg meglepődtem, mert eddig sosem utalt rá, hogy lenne neki, egy kendővel és egy óvszerrel.
Letette őket az asztalra, majd a hifihez lépett, és betett valami szép, lágy zenét.
- Honnan van a műfarok, vetted? - néztem rá kérdőn.
Odahajolt hozzám úgy, hogy rezgő keblei finoman arcomat simították és azt suttogta a fülembe, "ne beszélj, mert akkor kénytelen leszek megbünteni téged!" és beleharapott.
A lélegzetem megállt egy pillanatra. Tudtam, hogy ismét kiötlött valami új, erotikus játékot. Elkezdte kigombolni az ingem, majd mikor végzett, a nadrágomat az alsómmal együtt levette, majd a zoknit. Ott álltam előtte anyaszült meztelen, félig meredező dákóval. Kezemet megfogta és a felsőjéhez irányította, ezzel is utalva rá, hogy segítsem megszabadulni tőle, majd a nadrágját lehámozva megéreztem mámorító illatát. Vadító fehérnemű volt rajta, melltartója csodálatosan kiemelte tökéletes melleit, és vékony bugyija két oldalt csak egy-egy masnival volt összekötve. Mintázatlan, fehér harisnyát viselt, harisnyakötő nélkül. A látványtól farkam teljesen megkeményedett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 sztbali 2017. 02. 3. péntek 12:29
Jóféle.
#3 A57L 2013. 10. 11. péntek 04:24
Egész jó.
#2 genius33 2012. 11. 19. hétfő 07:11
Tutter nyes
#1 Törté-Net 2004. 06. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?